Crimă odioasă în Italia: o româncă a fost ucisă de un bărbat căsătorit cu care avea o relație - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 11:49 AM

Crimă odioasă în Italia: o româncă a fost ucisă de un bărbat căsătorit cu care avea o relație


 


O româncă în vârstă de 30 de ani, însărcinată cu un italian căsătorit, a fost ucisă cu bestialitate de acesta. Italianul și-a ieșit din minți când a aflat că urmează să devină tată și iubita lui vrea să-i spună totul soției. Orbit de furie s-a năpustit asupra ei cu un cuțit până a ucis-o. 

Ceea ce se voia a fi o poveste de iubire dintre un italian și o româncă s-a terminat cu o tragedie.  Ea, o tânără de 30 de ani, născută în România, dar adoptată de o familie din Italia, iar el un bărbat de 51 de ani, căsătorit s-au iubit până a apărut rodul iubirii lor. Luni întregi Antonino Borgia și Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza s-au ascuns de ochii lumii, dar mai ales de cei ai soției italianului și și-au consumat iubirea. Problemele au început să apară în momentul în care Ana Maria a rămas însărcinată, iar bărbatul nu a vrut să accepte. Pentru că tânăra a observat că iubitul ei nu o susține l-a amenințat că-i va povestit tot adevărul soției lui.

La auzul acestor vorbe, orbit de furie, italianul s-a năpustit asupra româncei cu un cuțit. Toate detaliile, pas cu pas, au fost mărturisite chiar de criminal, în sala de judecată, notează gazzettamolisana.com

CITEȘTE ȘI: ” O IEȘEANCĂ A FOST ȚEPUITĂ DE GLOVO. A PRIMIT PRODUSUL GREȘIT ȘI NOTA DE PLATĂ UMFLATĂ„

A păcălit-o că o duce la spital, dar i-a tăiat gâtul

Întreaga scenă s-a petrecut pe 22 noiembrie 2019, după ce tânăra îi ceruse 3.000 de euro pentru a păstra totul secret. Pentru că bărbatul nu a acceptat acest lucru, a scos un cuțit și i l-a înfipt în burtă. Nu a mai contat că în fața lui e femeia cu care se iubea de atâta vreme și nici că era însărcinată în 18 săptămâni. Voia doar ca povestea aceasta să nu ajungă la urechile soției lui.

După ce a atacat-o, Ana Maria a reușit să fugă, însă bărbatul a prins-o și i-a promis că o duce la spital. Lucrurile au degenerat în mașină, pe drum spre spital, iar Antonino Borgia a lovit-o cu un baston în cap, iar apoi i-a tăiat gâtul.

A îngropat-o pe fată pe un câmp și a încercat să scape de mașină

Când și-a dat seama de ceea ce a făcut, italianul a vrut să-și acopere urmele. A mers pe un câmp unde a îngropat-o pe Ana Maria, iar apoi a încercat să scape de mașină. Ghinionul lui au fost doi martori care au văzut scenele de violență și au alertat imediat autoritățile. La scurt timp, cadavrul a fost găsit, iar bărbatul arestat. În speranța că va scăpa de închisoarea pe viață, criminalul a recunoscut tot.

Sursa: Cancan.ro