marți 24 ianuarie 12:08 PM

       Abonare la google news

Crimă îngrozitoare în Paris! Motivul incredibil pentru care un român și-a ucis cu sânge rece ginerele


Scene șocante au avut loc pe străzile din Paris. Un român și-a ucis ginerele, iar motivul pare să fi ieșit la iveală după mult timp. Trecătorii au rămas șocați. 


Povestea halucinantă a avut loc în anul 2020, iar cazul românului a umplut paginile ziarelor din occident. Sub pseudonimul Dorian B, așa cum a fost numit de jurnaliști, a fost protagonistul unor scene greu de privit.

Sătul să-și vadă fiica alături de un bărbat nepotrivit, așa cum credea el, românul în vârstă de 66 de ani și-a ucis ginerele. Ziua în amiaza mare, bărbatul s-a deghizat cu mască de protecție, șapcă și a plecat în căutarea ginerelui.

Bărbatul ucis era foarte violent și dependent de droguri

Vezi și: MAGISTRAȚII AU DECIS! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CRISTIAN CIOACĂ, DUPĂ CE FOSTUL POLIȚIST A CERUT SĂ FIE ELIBERAT

În cele din urmă, ginerele românului a fost luat prin surprindere de socrul lui, moment în care bărbatul l-a atacat și l-a înjunghiat în gât. Să fie sigur că soțul fiicei lui știe cine i-a luat viața, românul și-a dat ochelarii jos și și-a arătat chipul. Scena a avut loc înainte cu doar câteva clipe ca tânărul să cadă inconștient: „Uite-te cine sunt. Uită-te la mine, idiotule”, spune individul mascat, înainte de a fugi la locul crimei.

În tot acest timp, fiica bărbatului a privit toată scena, iar în cele din urmă a decis să-și abandoneze soțul și a plecat cu tatăl ei.

Marius B. (de asemenea nume fictiv dat de jurnaliștii francezi), bărbatul ucis de socrul lui, a fost descris de către socrul lui ca fiind un om violent și dependent de substanțe interzise, motiv pentru care și-a dorit ca fiica lui să nu mai fie în preajma lui. De altfe, bărbatul ucis era cunoscut pentru numeroase fapte violente, dar și pentru tulburarea liniștii publice.

Vezi și: REVOLTĂTOR! MOTIVUL PENTRU CARE UN TÂNĂR DE 18 ANI DIN CARANSEBEȘ A ATACAT PE STRADĂ O BĂTRÂNICĂ DE 80 DE ANI

După un șir lung de căutări, autoritățile au reușit să dea de urma ucigașului. Ajuns în fața anchetatorilor, românul a declarat că intenția lui nu a fost să-și ucidă ginerele, însă se afla într-o situație disperată și nu suporta ideea că fata lui să fie în preajma unui agresor.

„Mi-a fost teamă că o va ucide și atunci mi-am spus că mi-ar părea rău dacă nu mă duc după ea”, le-a spus românul anchetatorilor, potrivit actu.fr.

Românul este anchetat pentru ucidere ginerelui său urmând ca finalul procesului să aibă loc pe data de 27 ianuarie 2023. Tot atunci bărbatul își va afla sentința.

Cancan.ro