vineri 1 ianuarie 10:56 PM

       Abonare la google news

Crimă în noaptea de Revelion. Un adolescent și-a înjunghiat prietenul


Crimă în noaptea de Revelion. Băiatul în vârstă de 16 ani a fost înjunghiat în zona toracelui, lovitura aducându-i și moartea. În jur de miezul nopții băiatul a ajuns cu o ambulanță la Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, unde a intrat direct în operație. Din păcate, adolescentul a făcut stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat de cadrele medicale.


Citește și: Interviu de senzație cu senatoarea AUR, Diana Șoșoacă. Ce mesaj transmite actualului Guvern al României: ”Sunt cu ochii pe ei”

Agresorul a fost identificat și reținut și arestat de oamenii legii. Acesta a fost prezentat în cursul zilei de astăzi la Tribunalul Arad, urmând a se stabili ce măsuri preventive i se vor aplica, conform aradon.ro.

Crimă în noaptea de Revelion. Un român şi-a înjunghiat soţia, apoi s-a sinucis

În noaptea de Anul Nou a avut loc o crimă în Spania, în oraşul Torrejon, din apropierea Madridului. Un român şi-a înjunghiat soţia în faţa copiilor, apoi s-a sinucis. Poliţia spaniolă a intervenit în noaptea de Revelion la domiciliul unei familii de români, după ce vecinii au reclamat că au auzit ţipete.

Primele informaţii din anchetă arată că românul în vârstă de 37 de ani şi-ar fi ucis soţia, cu nouă ani mai tânără, înjunghiind-o în mod repetat chiar sub ochii celor doi copii ai cuplului. Omul şi-ar fi luat apoi singur viaţa, potrivit 20minutos.es, citat de Stirileprotv.ro.ro.

Anchetatorii nu ştiu de ce s-a ajuns la o astfel de tragedie, dar presupun că ar fi vorba de un caz de violenţă domestică. Cei doi copii, în vârstă de 8 şi 10 ani, au ajuns în grija serviciilor sociale spaniole.

Sursa: Romaniatv.net