luni 23 ianuarie 4:13 PM

       Abonare la google news

Cozi infernale la telegondola din Sinaia. Mii de turiști se bucură de weekendul prelungit


Românii nu se dezic atunci când vine vorba de petrecut timp de calitate, mai ales atunci când există o sărbătoare legală. Așa se întâmplă și în aceste zile pe valea Prahovei, acolo unde iubitorii sporturilor de iarnă au dat buzna.


Obișnuita aglomerație de sărbători nu a lipsit nici în acest weekend prelungit.  O mare de turiști dornit să ajungă la cota 1.400 sau cota 2.000 au dat buzna la Sinaia. Rețelele de socializare au fost pline cu informații prețioase de la ce aflați la fața locului.

Vezi și: METEORORLOGII AU FĂCUT ANUNȚUL! CUM VA ARĂTA VREMEA ÎN PERIOADA 23 IANUARIE – 5 FEBRUARIE 2023

Zeci de turiști așteaptă, sâmbătă după-amiază, la coadă pentru a urca în telegondola din Sinaia. Un turist a filmat coada imensă care s-a format la telegondola Carp, cu care turiștii pot ajunge la cota 1.400 sau cota 2.000. Reamintim că, în momentul de față, în Sinaia este singurul loc de pe Valea Prahovei unde se poate schia, motivi pentru care nu este de mirare că zilele acestea stațiunea a fost arhiplină.

Cota 1.400/ Sursă foto: Instagram

Totodată, zilele acestea, cei care au avut curajul de a se aventura pe părtie au avut parte de surprize neplăcute. Gheața s-a depus pe instalații, iar transportul cu telescaunul a fost îngreunat și chiar oprit, însă nu a durat mult până când gheața de pe instalații a fost înlăturată.

Vezi și: POVESTEA HALUCINANTĂ A UNUI BĂRBAT CARE A AJUNS DE 64 DE ORI LA URGENȚE! S-A DIAGNOSTICAT FOLOSIND GOOGLE

Cancan.ro