Costin Ionel, românul de 50 de ani care și-a văzut fiul pierind sub ochii săi într-un accident de muncă, a murit la 10 zile de la tragedie - Știrile.eu

vineri 26 mai 2023 8:12 PM

Costin Ionel, românul de 50 de ani care și-a văzut fiul pierind sub ochii săi într-un accident de muncă, a murit la 10 zile de la tragedieTragedie fără margini pentru o familie de români din Italia. Costin Ionel, un bărbat în vârstă de 50 de ani, și-a văzut fiul pierind în fața sa într-un accident de muncă. După 10 de la această tragedie, el a pierdut lupta cu viața.

Costin Ionel (50 de ani) și fiul său lucrau de ani buni în Italia și nimeni nu se aștepta la finalul tragic pe care urmau să-l aibă. Cei doi au fost implicați într-un accident teribil de muncă petrecut pe data de 15 mai.

Tragedie pentru o familie de români din Italia. Tatăl și fiul au murit în decurs de numai 10 zile

Pe 15 mai 2023, un accident de muncă extrem de grav a avut loc în localitatea Jolanda di Savoia, regiunea Emilia-Romagna. În acest incident au fost implicați trei muncitori români, dintre care doi erau tată și fiu. Cei trei au căzut de pe o platformă, de la o înălțime de aproximativ 10 metri, în timp ce lucrau la acoperișul unui șopron din localitatea italiană. Mai exact, Costin Ionel și-a văzut fiul de 20 de ani pierind sub ochii săi în acest accident. Cosmin Robert Pricopi a fost transportat cu avionul la spitalul Maggiore din Bologna. După câteva ore petrecute în secția de terapie intensivă, tânărul a fost declarat mort în noaptea de marți până miercuri. Tatăl său a fost transportat la un spital din Cesena, iar după 10 zile a pierdut lupta cu viața. Cel de al treilea muncitor român rănit în acest accident de muncă a fost transportat la spitalul Cona.

Autoritățile italiene au declanșat o anchetă pentru a stabili în ce condiții s-a petrecut tragicul accident în care și-au pierdut viața cei doi români.

Trupul unei românce a fost descoperit în apele râului Piave. Ipoteza crimei este cea mai plauzibilă variantă

Anica Panfile, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită fără viață, duminică dimineață. Iubitul ei a dat-o dispărută acum câteva zile, după ce n-ar mai fi știut nimic despre ea. Un pescar a găsit trupul neînsuflețit al femii în apele râului Piave, la Spresiano, în zona Treviso, Italia.

Anica avea 31 de ani și era mamă a patru copii. Joia trecută, femeia a plecat la serviciu ca-n orice zi obișnuită, doar că de această dată nu s-a mai întors acasă. După ore bune în care a sunat-o pe Anica și a văzut că aceasta nu-i răspunde la telefon, partenerul ei de viață s-a îngrijorat și a alertat autoritățile. Din păcate, trupul neînsuflețit al româncei a fost descoperit, abia duminică dimineața, în apele râului Piave din zona Treviso, Italia.

În cursul zilei de miercuri, 24 mai, medicul legist Antonello Cirnelli a efectuat autopsia cadavrului româncei. Rezultatul arată că femeia ar fi fost ucisă, fiind găsite multiple traumatisme în zona capului, atribuite unor lovituri cu un obiect contondent. Astfel moartea Anicăi nu ar fi survenit prin înecare, așa cum s-a bănuit inițial.

Cancan.ro