Cosmin Contra, ruptură cu Jerry Gane? Ce l-ar fi supărat atât de tare pe fostul selecționer - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 12:43 PM

Cosmin Contra, ruptură cu Jerry Gane? Ce l-ar fi supărat atât de tare pe fostul selecționerRămânerea lui Jerry Gane ca antrenor principal al celor de la Dinamo l-ar fi supărat serios pe Cosmin Contra. Fostul selecționer, care l-a avut pe Gane secund şi la echipa naţională nu doar la formația roș-albă, stabilise cu acesta din urmă să rămână doar la ultimele trei meciuri din 2020.

Jerry Gane va fi antrenorul principal al lui Dinamo și la începutul lui 2021. Tehnicianul a stabilit deja programul cu elevii săi și a primit confirmări din partea acestora că se vor prezenta și ei la reunirea stabilită pe 3 ianuarie.

Cosmin Contra s-a enervat destul de tare când a aflat că Jerry Gane ar continua la Dinamo, susțin cei de la Digi Sport. Dinamo ocupă locul 11 în Liga 1, după 15 etape, cu 16 puncte.

Cosmin Contra, ruptură cu Jerry Gane? Ce l-ar fi supărat atât de tare pe fostul selecționer

Contactat de Prosport.ro, Gane a confirmat informația la finele anului trecut: „Este adevărat că voi fi antrenorul lui Dinamo și la revenirea din vacanță. I-am anunțat pe băieți, ei știu că vin. Deocamdată nu am primit semnale de la vreun fotbalist important că nu se va prezenta pe 3 ianuarie.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla până atunci. Așteptăm să vedem cum vor fi lucrurile, dacă s-a făcut cu adevărat majorarea de capital. Am ținut legătura doar cu reprezentanții DDB, ei au fost mereu lângă mine și lângă echipă”.

Nu mai puțin de 14 jucători ar urma să plece de la Dinamo în zilele viitoare din cauza salariilor neplătite, însă antrenorul Jerry Gane tocmai i-a anunțat pe șefi că își dorește să continue la cârma echipei unde a fost secund al lui Cosmin Contra.

„Unii cu carduri, alții cu Revelioane! DDB!” şi „Acum am văzut și eu! Oare era filmată emisiunea când se plângea el de dureri în piept?”, au fost două dintre comentariile ironice al suporterilor lui Dinamo.

La o postare de pe pagina de Facebook „Peluza Cătălin Hildan – Dinamo”, în care Ștefan Bănică Jr. a fost lăudat pentru atașamentul față de clubul alb-roșu, fanii s-au dezlănțuit la adresa lui Cosmin Contra! Acesta a fost unul dintre primii plecați, dintre cei veniți la Dinamo în noul proiect.

Sursa: Prosport.ro