marți 24 ianuarie 6:20 PM

       Abonare la google news

Coșmarul trăit de 2 românce în vacanța din Zanzibar: „Ne-am plimbat 5 ore din spital în spital”


Deși într-o vacanță ar trebui să ai parte de clipe relaxante și să simți bine, două românce s-au trezit că au parte de un real coșmar! Pe rețelele de socializare, au povestit prin ce experiențe nefericite au trecut, în vacanța din Zanzibar. Iată detaliile mai jos, în articol.


Două românce au povestit, într-un grup de pe rețelele de socializare, experiențele pe care le-au trăit, în timpul vacanței din Zanzibar. Deși este una dintre cele mai populare destinații, în care mulți români aleg să meargă, nu întotdeauna experiențele sunt cele mai plăcute.

Au dorit să aibă parte de o vacanță exotică, departe de temperaturile scăzute din termometre, însă au întâmpinat situații mai puțin favorabile. De exemplu, una dintre românce a noat în grupul „Forum Zanzibar” faptul că nu a fost încântată de vacanța pe care a avut-o la malul Oceanului Indian. Aceasta povestește că a întâlnit servicii care lasă de dorit.

„Vă spun din suflet că nu e ceea ce mă așteptam. Este ultima țară în care aș veni. Este o mizerie de nedescris, plaja este mizerabilă, mâncarea jalnică. În afară de excursii pe care le plătești extra, nu mi-a plăcut nimic. Îmi doresc să se termine coșmarul. Mai am o zi și scap”, a spus una dintre turiste.

Vezi și VACANŢĂ DE COŞMAR PENTRU UN CUPLU! AU REZERVAT O CAMERĂ DE HOTEL, IAR CE AU GĂSIT ACOLO I-A ŞOCAT: „AM FĂCUT O POZĂ ŞI…”

O altă româncă a trăit un coșmar în Zanzibar

O altă română a mărturisit că a avut parte tot de o experiență neplăcută în Zanzibar, în momentul în care a fost nevoită să meargă la spital. Pentru că s-a lovit la picior nu mai putea să calce pe el, românca avea nevoie de îngrijiri medicale. Trebuia să ajungă la spital, pentru a-și face o radiografie. Însă, timp de cinci ore, femeia s-a „plimbat din spital în spital, căutând un medic”.

„Toate bune și frumoase până în momentul când chiar ai o problema ce trebuie rezolvată. Atunci faptul că majoritatea nu vorbesc decât două cuvinte în engleză atunci apare adevărată provocare! Eu am picat, pe picior, durere cumplită, după ce-mi revenisem din leșin nu am putut călca pe picior. Umflat instant bineînțeles, aștept taxiul. ‘Reprezentantul agenției’, românașul nostru stabilit în Zanzibar de 5 ani, a zis că ne-a trimis taxiul, ‘vă descurcați voi mai departe’.

Vă descurcați mai departe într-o țară în care nimeni nu vorbește și nu înțelege o propoziție cap coadă, unde știi clar (trăind de 5 ani aici ce spitale sunt), ne-am plimbat 5 ore din spital în spital, căutând un medic și să fac o radiografie”, a scris românca.

Citește și VEȘTI BUNE! VOUCHERELE DE VACANȚĂ SE ACORDĂ ȘI ÎN 2023. CÂȚI BANI VOR ÎNCASA BENEFICIARII

Sursă foto: Pixabay

Cancan.ro