vineri 1 ianuarie 12:17 PM

       Abonare la google news

Continuă incertitudinea la Dinamo! Ante Puljic: „Ce se va întâmpla, chiar nu știu. Cine mai crede în minuni?”


Ante Puljic, apărătorul celor de la Dinamo, și-a petrecut Sărbătorile de Iarnă în Bosnia – Herțegovina alături de familie. Chiar dacă au domiciliul la Zagreb, ei au petrecut la Mostar și au fost feriți de cutremurele care au lovit Croația în ultima perioadă.


Dinamo va juca primul meci din 2021 miercuri 13 ianuarie, de la ora 19.00, cu Hermannstadt în deplasare. Apoi sâmbătă, 16 ianuarie, ora 19.00, acasă cu Chindia Târgoviște.

Roș-albii, care vor începe returul tot cu Jerry Gane pe banca tehnică, se află pe locul 11 în Liga 1, cu 16 puncte în 15 meciuri.

Continuă incertitudinea la Dinamo! Ante Puljic: „Ce se va întâmpla, chiar nu știu. Cine mai crede în minuni?”

„Am făcut un RMN aici, am prea multe dureri la picior, văd că nu mai trec. Voi veni pe 3 ianuarie, la reunire, dar zborul meu ajunge târziu, de aceea nu voi fi prezent de la prima ședință de pregătire.

Ratez primul antrenament, dar de pe 4 ianuarie mă voi pregăti. Ce se va întâmpla, chiar nu știu. Sincer, nimeni nu poate să prevadă ceea ce se poate întâmpla! Cine mai crede în minuni?!

Eu mi-aș dori să fie liniște, să se rezolve situația financiară, astfel am avea șanse importante și mari să ajungem în play-off. Am văzut că, dintre foștii coechipieri, unii și-au găsit angajamente, ceea ce înseamnă că au valoare.

Păcat că nu ne mai sunt alături, chiar am fi putut face lucruri mari împreună. Cheia e la Pablo Cortacero. Așteptăm să-și respecte promisiunile, mai ales că le-a făcut fără să-l forțeze cineva. Dinamoviștii au nevoie de oameni de onoare”, a declarat Ante Puljic pentru Gsp.

Din sursele Prosport.ro, Jerry Gane va fi antrenorul lui Dinamo și la începutul lui 2021. Tehnicianul a stabilit deja programul cu elevii săi și a primit confirmări din partea acestora că se vor prezenta și ei la reunirea stabilită pe 3 ianuarie. Dinamo trece prin cea mai grea perioadă din istoria clubului. Fără bani, cu salarii restante și aproape să rămână fără mai mulți jucători.

Sursa: Prosport.ro