Cine o va antrena pe Dinamo sezonul viitor. ”Va fi o presiune mult mai mare” - Știrile.eu

vineri 26 mai 2023 10:37 PM

Cine o va antrena pe Dinamo sezonul viitor. ”Va fi o presiune mult mai mare”Dinamo se pregătește de barajul pentru promovare cu FC Argeș, dar gândurile se îndreaptă și spre sezonul viitor. Indiferent de rezultatul obținut contra piteștenilor, se anunță un campionat tensionat pentru „câini”, indiferent de liga în care vor evolua.

Ce va fi la Dinamo sezonul viitor? „Va fi o presiune mare”

Indiferent de ce se va întâmpla în acest baraj de promovare, Ovidiu Burcă este sigur de postul pe banca tehnică a „câinilor”. Antrenorul a preluat formația din Groapă când aceasta se îndrepta mai curând spre Liga 3 și a reuușit să stabilizeze și să salveze situația. Iar acum Dinamo mai speră să joace din toamă în Superliga. antrenorul este conștient că pretențiile vor crește sezonul viitor.

Burcă şi-a îndeplinit obiectivul de a califica echipa în playoff şi va continua şi sezonul viitor, indiferent de ce se va întâmpla în barajul cu FC Argeş.. Va fi însă o presiune mult mai mare pe Ovidiu sezonul viitor. Nimeni nu va mai accepta atunci ca Dinamo să nu promoveze”, Cătălin Alexandru, de la Radio Dinamo 1948, prezent în studioul emisiunii Playsport LIVE.

Fostul atacant de la Dinamo, Rivaldinho, speră să își revadă fosta echipă în prima ligă, chiar dacă a recunoscut că este interesat doar de ce se petrece la Farul.

E un meci important pentru Dinamo. Au suporteri foarte frumoşi, dar eu, momentan, ţin cu Farul. Nu contează pentru mine ce va fi, dar pentru campionat ar fi frumos să se întoarcă Dinamo în Liga I. E o echipă mare şi cu tradiţie. Toată lumea ar câştiga dacă Dinamo ajunge în prima ligă, dar eu sunt cu Farul şi susţin Farul acum, a comentat brazilianul

„Trebuie să îi bați pe Calcan și Garita”

Fost jucător şi antrenor al formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare, Gheorghe Mihali priveşte cu îngrijorare spre duelul cu piteştenii. Mihali spune că trupa antrenată de Bogdan Argeş Vintilă pleacă cu prima şansă, dar „câinii roşii” au potenţialul de a produce marea surpriză. Mihali deplânge însă absenţa lui Burduşanu, care s-a reaccidentat şi va rata această dublă.

Acum un an am spus că Dinamo e favorită 200% cu U Cluj. Nu cred că Dinamo e favorită acum. FC Argeş e o echipă de Liga I şi are jucători buni. Să nu uităm că Dinamo are nişte probleme în alcătuirea lotului. Pentru mine, cea mai mare pierdere a avut-o Dinamo când s-a accidentat Bordușanu. E accidentat şi va sta mai mult timp acolo. Am înţeles că nu e o accidentare atât de gravă ca ultima. inamo a întâlnit Dejul, iar acum te baţi cu Garita şi cu Calcan, a declarat Mihali, la emisiunea Playsport Live.

Playsport.ro