marți 24 ianuarie 2:04 PM

       Abonare la google news

CFR Cluj a mai făcut un transfer! Anunțul lui Cristi Balaj a scos la iveală amănunte interesante


Cristi Balaj a anunțat al cincilea transfer realizat de CFR Cluj în această iarnă. Anterior, campioana României i-a prezentat pe rând pe Anton Maglica, Bogdan Țîru, Andrei Peteleu și Ermal Krasniqi. Ultimul dintre ei a marcat deja pentru echipa antrenată de Dan Petrescu, în meciul din deplasare cu Farul Constanța, câștigat de clujeni cu scorul de 3-0.


CFR Cluj a perfectat deja aducerea lui Philip Otele de la UTA Arad

De asemenea, Țîru și Maglica au intrat pe final de joc. Acum, CFR Cluj și-a asigurat serviciile unui nou jucător de atac. Este vorba despre nigerianul Philip Otele, de la UTA Arad, fotbalist de bandă stângă în vârstă de 23 de ani. Cristi Balaj a informat după partida de la Ovidiu că totul este rezolvat în acest sens, iar jucătorul a semnat deja contractul cu campioana României.

Totuși, înțelegerea lui va intra în vigoare abia la finalul acestui sezon. Otele mai are 6 luni din contractul cu UTA și a semnat practic un pre-contract cu CFR. Clujenii nu au ajuns la o înțelegere cu omologii lor de la Arad pentru a perfecta această mutare încă de acum.

Totuși, președintele clubului clujean a spus că încă nu s-a renunțat definitiv la această variantă, doar că va fi destul de greu în continuare să se ajungă la un acord. În mod evident, arădenii solicită o anumită sumă în schimbul acestei eventuale tranzacții.

Otele nu este la CFR Cluj în acest moment. Am semnat cu Otele și este jucătorul nostru din vară. (n.r. Deci rămâne la UTA până atunci) Perioada de transferări nu s-a încheiat. Dacă cluburile vor ajunge la o înțelegere, atunci există posibilitatea (n.r. ca fotbalistul nigerian să ajungă la CFR încă din această iarnă), dar depinde de foarte multe lucruri.

Din momentul în care a intrat în ultimele șase luni de contract, am anunțat clubul UTA că dorim să începem negocierile cu acest jucător, am informat în scris, după care am luat legătura și i-am făcut ofertă jucătorului pe care a acceptat-o și am semnat cu jucătorul un transfer din vară care a fost trimis către Ligă”, a spus Cristi Balaj potrivit prosport.ro.

Ultima mutare a campioanei României în această iarnă?

Anterior anunțului făcut de Cristi Balaj, patronul Neluțu Varga a confirmat că se fac eforturi pentru a se rezolva aducerea lui Otele încă de acum. În plus, el a spus și că aceasta ar urma să fie ultima mutare făcută în această iarnă pe piața transferurilor.

„Cu Otele chiar închidem campania din această iarnă. Trebuie să ne înţelegem cu UTA Arad. Ca să îl luăm deja de acum, nu din vară. Nu pot să vorbesc despre bani până nu se închide transferul”, a spus Neluțu Varga potrivit fanatik.ro.

Playsport.ro