miercuri 25 ianuarie 1:49 PM

       Abonare la google news

Cerințe ireale ale lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Portughezul a întocmit o listă cu reguli pe care toți jucătorii trebuie să le îndeplinească


Cristiano Ronaldo este mai mult de un simplu jucător la Al-Nassr. Portughezul care a câștigat de 5 ori Balonul de Aur este pregătit să revoluționeze fotbalul din Arabia Saudită. Lusitanul are idei mari pe care dorește să le pună în practică.


„Revoluția” lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. Rolul portughezului la Al-Nassr

Saudiții nu sunt pregătiți să îi plătească 500 de milioane de euro în următorii doi ani lui Ronaldo doar pentru a-l vedea pe teren. Fotbalistul de 37 de ani este considerat un model pentru profesionalismul de care a dat dovadă de-a lungul carierei sale. Mai ales atunci când vine vorba de pregătirea fizică și de metodele la care acesta apelează pentru a se menține într-o formă de invidiat. Șefii clubului așteaptă ca și ceilalți jucători să îi urmneze exemplul și să învețe de la un adevărat campion.

De altfel, saudiții sunt convinși că fotbalistul își va încheia cariera în tricoul lor și au avut mai multe discuții cu Ronaldo despre ce trebuie făcut pentru îmbunătățirea condițiilor. Conform ESPN, fotbalistul care a făcut istorie la Real Madrid sau Manchester United a înaintat conducerii o „listă cu bune practici” pentru a îmbunătăți infrastructura, terenul de joc sau condițiile de la antrenamente. Acestea vor fi puse în practică cât mai repede cu putință.

Mirel Rădoi se bucură că nu a fost nevoit să se dueleze cu Ronaldo din postura de jucător

Mirel Rădoi a semnat cu saudiții de la Al-Taee, iar la jumătatea lunii mai noua sa echipă va juca împotriva lui Al-Nassr, formația la care evoluează Cristiano Ronaldo. Întrebat despre viitorul duel cu starul portughez, fostul selecționer a oferit un răspuns mai mult decât elocvent.

În primul rând, Rădoi a subliniat că mai este destul de mult timp până la acel meci. Ulterior, s-a arătat recunoscător față de faptul că îl va întâlni pe Ronaldo doar din postura de antrenor și că nu a fost nevoit să joace contra lui pe vremea când încă era în activitatea de fotbalist. Este cunoscut faptul că fostul mijlocaș defensiv a evoluat la un moment dat în Arabia Saudită, la Al-Hilal, marea rivală a lui Al-Nassr.

Până atunci (n.r.: până la meciul cu echipa lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr), mai sunt o grămadă de partide, dar mă bucur că îl prind ca antrenor și că nu l-am prins ca jucător, ca adversar, pentru că probabil că îmi făcea otită, a spus Mirel Rădoi.

Următorul meci dintre Al-Taee și Al-Nassr se va disputa abia pe data de 15 mai, pe terenul echipei lui Mirel Rădoi. Partida tur dintre cele două s-a jucat în urmă cu abia două săptămâni. Atunci, echipa lui Ronaldo, fără lusitan în teren, s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-0.

Playsport.ro