sâmbătă 2 ianuarie 9:44 PM

       Abonare la google news

Cerere în căsătorie într-un spital Covid. Moment emoționant!


Un asistent și-a cerut iubita în căsătorie în spital

În spitalele Covid din lume, în plină pandemie, se mai întâmplă și lucruri frumoase. Odată cu începerea vaccinării în Europa, un asistent medical din Italia și-a recăpătat speranța și a decis că e momentul să se ocupe și de viața personală.


Asistentul medical, care lucrează la un spital Covid-19 din orașul italian Puglia, și-a cerut iubita în căsătorie chiar pe holul unității spitalicești.

S-a folosit de echipamentul de protecție pe care îl purta pentru a scrie întrebarea „Carmeli, vrei să te căsătoreşti cu mine?”. Mai jos, a oferit și variante de răspuns: „da”, respectiv „nu”, potrivit LaRepubblica.

Extrem de emoționată de gestul celui cu care vrea să-și petreacă viață, Carmen a spus fără ezitare: „DA!”.

Giuseppe Pungente a postat pe rețelele sociale imaginea cu momentul mult așteptat din viața lui.

Într-o postare pe Facebook, Pungete a mărturisit că și el a fost infectat cu coronavirus, dar a reușit să se vindece. „Am dezvoltat ideea că viaţa reală este făcută din lucrurile mici şi simple”.

„Printre primii pozitivi la Covid, în prima linie a luptei împotriva virusului și printre primii vaccinați, am înțeles că viața este formată din cele mai mici și simple lucruri: cei mai apropiați prieteni, familia și viitoarea familie, alături de tine”, a scris asistentul.

Citiți și Cerere inedită în căsătorie, la Batalionul 265, Tudor Vladimirescu. Gestul romantic a emoţionat zeci de mii de români! – VIDEO

Citiți și Propunere de căsătorie, imposibil de refuzat. Şi-a încercuit iubita cu 16 tancuri şi a cerut-o de nevastă VIDEO

 

Sursa: Romaniatv.net