miercuri 25 ianuarie 2:35 PM

       Abonare la google news

Cel mai mare regret al lui Sebastian Dobrincu, după ce a ieșit din cadrul show-ului „Survivor”: Foarte multă frustare”


Participarea lui Sebastian Dobrincu la „Survivor România” i-a adus mai multe dezavantaje, decât beneficii. Din cauza unei accidentări grave, tânărul milionar a fost nevoit să iasă din concurs și să se focuseze pe recuperarea sa. Ce declarații a făcut, după ce a ajuns acasă. Iată care e cel mai mare regret al lui.


Pentru Sebastian Dobrincu, drumul „Survivor România” s-a încheiat cu un final trist. După nici 2 săptămâni petrecute în Republica Dominicană, „leul” de la Pro TV a suferit un accident grav la picior, iar din acest motiv, nu a mai putut continua pe mai departe, urmând o perioadă grea de recuperare pentru el.

Scopul lui a fost unul măreț și demn de apreciat: dacă ar fi câștigat premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro, tânărul i-ar fi donat către construirea unui spital.

Sebastian Dobrincu s-a accidentat grav în cadrul concursului „Survivor” / foto: captură video

(CITEȘTE ȘI: Ce job a avut Sebastian Dobrincu, de la Survivor? E plin de bani, dar a vrut să încerce şi la munca de jos)

Cea mai mare dezamăgire a lui Sebastian Dobrincu: „Nu suport să las lucrurile neterminate”

În cadrul unui interviu recent, tânărul susține că este foarte frustrat că nu și-a putut duce misiunea la bun sfârșit.

„Frustrare. Multă frustrare. Nu suport să las lucrurile neterminate, cu atât mai mult când simt cât de pregătit eram pentru tot ce înseamnă Survivor. Sunt convins că totul se întâmplă cu un motiv în viață și sunt recunoscător că am putut trăi toată experiența din Dominicană. (…) Fizic, sunt resemnat. Am primit confirmarea medicilor pentru a mă opera de urgență la picior, pentru a evita alte complicații. Durerea reală însă este cea de pe conștiință. Regretul că un pas greșit pe traseu, m-a oprit din a îmi duce la bun sfârșit parcursul la Survivor”, a spus acesta, pentru Ciao. 

Mai mult decât atât, antreprenorul susține că, indiferent de ceea ce s-a întâmplat, el va continua să-și ducă misiunea la bun sfârșit: aceea de a moderniza sistemul medical din România.

„Îmi continui misiunea de a lăsa o lume mai bună în urma mea. Mă întorc la cei dragi, la afaceri și partenerii mei de muncă, la muzica pe care abia aștept să o lansez și îmi continui misiunea de a moderniza sistemul medical din România, alături de Fundația Metropolis”, a încheiat el.

 

Cancan.ro