duminică 3 ianuarie 10:04 PM

       Abonare la google news

„Cel mai greu copil din lume” s-a stins din viață. Băiatul a decedat la vârsta de 21 de ani


Dzhambulat Khatokhov, copilul care a intrat, în 2003, la numai patru ani, în Guinness World Records, a decedat. Băiatul a fost recunoscut drept „cel mai greu copil din lume“.


De-a lungul vieții tânărul a surprins pe toată lumea cu greutatea sa. La numai doi ani, Dzhambulat Khatokhov cântărea 34 de kilograme, în timp ce alţi copii de vârsta lui aveau între 10 şi 15,5 kilograme. Ulterior, la 13 ani, băiatul a atins 180 de kilograme, scrie digisport.ro.

Băiatul s-a stins din viață la vârsta de doar 21 de ani, exact când începuse să facă o schimbare. Acesta începuse să se antreneze şi în vara lui 2019, după trei luni de muncă, a coborât de la 194 la 172,5 de kilograme.

Când avea 101,5 kilograme, la 7 ani, a apărut într-un reportaj TV, World Bigest Boy (Cel mai mare copil din lume.) La vremea respectivă băiatul era privit cu admirație și susținut de familia sa.

„Copilul meu nu este bolnav, este unic. Dacă alţii gândesc altfel, depinde de ei“, spunea mama copilului, la vremea respectivă.

În ultima parte a vieții, Dzhambulat Khatokhov a fost arbitru de sumo şi practica wrestling. Anunțul decesului acestuia a fost făcut de Betal Gubzhev, conducătorul federaţiei de sumo din sudul regiunii Kabardino-Balkaria din Rusia. Acesta a anunţat pierderea lui Khatokhov, săptămâna trecută, pe Instagram.

Până acum, nu se cunosc detaliile decesului, dar se ştie că recent avusese probleme cu rinichii.

Sursa: Cancan.ro