luni 23 ianuarie 4:15 PM

       Abonare la google news

Ceartă în direct între Adrian Mititelu și fostul golgeter al lui Dinamo: „Nici la mediocru nu te pot încadra”


Lui Adrian Mititelu nu i-a picat bine remiza cu UTA. Pe care echipa sa a înregistrat-o în primul meci oficial din 2023.


Finanţatorul alb-albaştrilor a fost dezamăgit sa vadă că oltenii nu au putut micşora mai mult diferenţa ce îi separă de poziţiile de play-off.

8 puncte sunt acum între alb-albaştri şi Sepsi, ocupanta poziţiei a 6-a în clasamentul la zi. Iar rezultatul l-a făcut şi pe fostul atacant al lui Dinamo şi al CFR-ului, Liviu Ganea, să nu ia în calcul trupa din Bănie în lupta pentru un loc de play-off.

Atât i-a trebuit lui Adrian Mititelu. Care a intrat în direct în emisiunea „Ora exactă în Sport” de pe Pro Arena pentru a-l certa pe fostul fotbalist. Pe care l-a acuzat că mereu are un dinte împotriva formaţiei pregătite de Nicolo Napoli.

Liviu Ganea a renunţat la carieră în 2019 şi a trecut în postura de analist tv Liviu Ganea a renunţat la carieră în 2019 şi a trecut în postura de expert tv

S-au înfierbântat

Mititelu a minimalizat cu această ocazie valoarea fotbalistică arătată de-a lungul timpului de Liviu Ganea.

Mititelu îşi doreşte să îşi vadă jucătorii în play-off în al doilea sezon de la promovarea în Superligă Mititelu îşi doreşte să îşi vadă jucătorii în play-off în al doilea sezon de la promovarea în Superligă

„Îmi pare rău că invitatul din studio, care a fost un fotbalist mediocru, își dă cu părerea de zici că a fost… Nici măcar la capitolul mediocru nu te încadrezi. Nu poți să îți dai cu părerea ca un specialist. Ești un nespecialist al fotbalului. Îmi pare rău că o asemenea emisiune, de mare anvergură, nu și-a găsit un invitat care să-și dea cu părerea.

Ai putea să fii doar la o emisiune de județ. Auziți, singura chestie a lui a fost că îl chema Ganea, ca pe Ganea adevărat. De câte ori l-am văzut, mereu vorbea de rău despre echipa noastră. Ai uitat că ai venit la mine în birou, când erai junior, ca să te iau în echipă?”, a fost tirada patronului Craiovei.

Adrian Mititelu a fost deranjat de analiza făcută de Liviu Ganea şi a ofeit un răspuns pe măsură Adrian Mititelu a fost deranjat de analiza făcută de Liviu Ganea şi a oferit un răspuns pe măsură

În tot acest timp, Liviu Ganea a aprobat de multe ori ironic afirmaţiile făcute de Mititelu.

Răspunsul fostului fotbalist

Fostul fotbalist a fost susţinut în afirmaţiile sale atât de moderatorul Mihai Mironică, dar şi de un alt jurnalist, Radu Buzăianu.

„E părerea dumneavoastră. Dar nu înseamnă că aveți dreptate. Eu nu vorbesc de rău. Nu am și nu am avut nimic cu Craiova. Eu am stat în Craiova doi ani.

Eu a spus că o echipă care vrea în play-off trebuie să aibă o anumită constanță. Și FCU Craiova nu a avut. E clar că Craiova are jucători de valoare, dar parcă lipsește ceva ca să ajungeți acolo. Eu asta vreau să spun”, au fost explicaţiile lui Liviu Ganea.

Playsport.ro