miercuri 25 ianuarie 6:05 PM

       Abonare la google news

Ceanu Zheng și Iuliana Beregoi sunt într-o relație, însă vloggerul chinez ar urmări doar succesul din mediul online


Relația de iubire dintre Iuliana Beregoi și Ceanu Zheng ar fi cât se poate se sudată. Iar totul i s-ar datora vloggeriței. Căci partenerul ei ar avea, de fapt, intenții ascunse. Și ar vrea să rămână în atenția publicului cât mai mult. Iar varianta care i s-ar fi părut cea mai potrivită ar fi fost aceea de a închega o poveste de dragoste cu Iuliana Beregoi. CANCAN.RO are toate detaliile. 


Iuliana Beregoi și Ceanu Zheng ar forma un cuplu încă de la jumătatea anului 2022, lucru dezvăluit, în exclusivitate, de CANCAN.RO, în urmă cu mai multe luni (Vezi AICI detalii). Surse din anturajul celor doi susțin însă că vloggerii ar vrea să facă relația publică, dar nu le-ar permite echipele manageriale care se ocupă de imaginea lor din spațiul public.

Și ca o paranteză, Ceanu Zheng ar fi avut o relație și cu Andreea Bostanica în urmă cu ceva timp, însă într-un interviu acordat în exclusivitate pentru CANCAN.RO, vloggerul chinez a negat idila (Vezi AICI detalii). Adevărul ar fi altul, susțin sursele CANCAN.RO. Cei doi ar fi avut o relație.

Revenind la povestea noastră, Iuliana Beregoi ar fi, în prezent, cât se poate de îndrăgostită de singurul vlogger chinez din România. Iar potrivit surselor din anturajul celor doi, acesta ar fi motivul pentru care relația de prietenie dintre ea și Mara Ognean s-ar fi rupt. Iuliana l-ar fi combinat pe fostul iubit al bunei ei prietene, iar totul ar fi culminat cu o ceartă între cele două.

Iuliana Beregoi ar fi îndrăgostită până peste cap de Ceanu Zheng / (Sursa: Instagram)

(NU RATA: Iuliana Beregoi face destăinuiri despre relația cu Ceanu Zheng, dincolo de filmul în care sunt protagoniști: “M-am săturat! Jur!”)

Ceanu Zheng „vânează” doar fete cunoscute în mediul online?!

Mai mult decât atât, la ziua de naștere a Iulianei Beregoi, în luna iulie a anului 2022, acolo unde a fost și fosta iubită a lui Ceanu invitată, Mara Ognean – pe atunci încă prietenă cu Iuliana, Ceanu ar fi purtat o discuție cu Mara.

Acolo i-ar fi spus că atâta timp cât ea nu mai dorește să se întoarcă la el, iar relația cu Andreea Bostanica s-a terminat, nu găsește o altă variantă pentru a rămâne în topul preferințelor publicului din mediul online decât să pornească o relația cu Iuliana Beregoi.

Totodată, surse din anturajul celor doi susțin că Iuliana ar crede în povestea de iubire dintre ea și Ceanu Zheng, însă pe acesta l-ar interesa doar urmăritorii și numărul de vizualizări adunate la vloggurile sale. Din acest motiv ar încerca să-și găsească partenere destul de cunoscute în mediul online.

Iuliana ar crede în povestea de iubire dintre ea și Ceanu Zheng / (Sursa: Instagram)

(VEZI ȘI: Mara Ognean atentează la iubitul Iulianei Beregoi: „Eu l-am învățat pe Ceanu să iubească!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Cancan.ro