duminică 3 ianuarie 5:45 PM

       Abonare la google news

Cea mai frumoasă femeie din lume are 19 ani. Chipul ei a fost ales dintre 100 de femei


Cum arată cea mai frumoasă femeie din lume? Aceasta este o tânără de doar 19 ani, iar trăsăturile ei au fost alese de un public numeros. A primit locul 1 din 100 de femei. Care sunt standardele frumuseții anului 2021?


Cea mai frumoasă femeie din lume

Imaginea se păstrează pe podium în vremurile noastre. Deși anii precedenți au surprins cu femei și bărbați care mai de care mai încântați de operațiile estetice, iată că 2021 ne surprinde cu naturalețe! Anul acesta, ca la finele anul 2020, se promovează din ce în ce mai tare frumusețea naturală și simplitatea. O adolescentă din Israel a fost desemnată cea mai uimitoare femeie din lume, după ce a obținut titulatura de cea mai frumoasă din cele 100 de alte femei.

Mai exact, Yael Shelbia, în vârstă de 19 ani, se bucură de această poziție, cea din lista anuală TC Candler. Organizația a lansat un filmuleț cu alegerile cititorilor săi pentru cele mai frumoase din sexul feminim care se încheie cu bruneta cu ochii albaștri care ocupă primul loc. Shelbia a apărut în campanii precum KKW Beauty a lui Kim Kardashian sau compania israeliană de îmbrăcăminte, relatează Times of Israel.

„Îl apreciez din tot sufletul !!”, a fost reacția fetei după ce a auzit de premiu într-o postare TC Candler. Subliniem că este pentru a treia oară când imaginea sa apare în lista prestigioasă. Fata a fost pe locul 14 în lista din 2017, pe locul 3 în lista din 2018, iar la final de 2020 a luat coroana. „Nu am ajuns niciodată pe primul loc la nimic … este foarte frumos”, a declarat ea pentru știrile de la Channel 12 din Los Angeles.

VEZI imaginile în GALERIA FOTO!

Standardele frumuseții, mai aproape de realitate în noul an

„Inclusivitatea și diversitatea sunt cuvintele-cheie ce marchează decada care tocmai a început, iar imaginea femeii-păpușă, care domina showbiz-ul internațional a început să fie ușor, ușor diminuată în importanță. Show-ul Victoria’s Secret, în care defilau numai siluete perfecte, nu mai reflecta realitatea și a fost anulat. Pe covorul roșu, în presă și pe platformele de social media au câștigat teren siluete și imagini care sfidează defunctul ”90-60-90”.

Standardele de frumusețe se schimbă – imaginea femeii perfecte este înlocuită de cea a naturaleții, a îmbrățișării semnelor ce marchează trecerea timpului, iar siluetele sunt apreciate în orice formă și mărime. Frumusețea înseamnă acum asumare, iar parametrii care încadrau imaginea a ceea ce era considerat frumos, vandabil, se întind acum ca un elastic pentru a cuprinde cele mai diverse valențe ale corpului și ale personalității umane”, scrie alistmagazine.ro.

Sursa: Playtech.ro