Cea mai excentrică jucătoare de tenis din România a încins internetul în noul an! Apariție HOT din partea Andreei Prisăcariu | GALERIE FOTO - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 1:46 PM

Cea mai excentrică jucătoare de tenis din România a încins internetul în noul an! Apariție HOT din partea Andreei Prisăcariu | GALERIE FOTOAndreea Prisăcariu (20 de ani), una dintre speranțele tenisului românesc, le-a aprins imaginația fanilor sportului alb, având o apariție incendiară la cumpăna dintre ani.

Utilizatorii Tennisforum.com au rămas fără cuvinte, după ce mai multe imagini cu Andreea Prisăcariu au fost postate pe forumul de specialitate! Jucătoarea de tenis apare în ipostaze provocatoare la plajă ori la piscină.

Andreea Prisăcariu, ocupantă a locului 686 WTA și fostă componentă a loturilor naționale de juniori ale României, impresionează prin stilul său excentric, definit de tatuaje și echipamente ieșite din comun.

Apariție provocatoare a Andreei Prisăcariu, cea mai excentrică jucătoare de tenis din România

Andreea Prisăcariu adoră să pozeze provocator, iar fanii tenisului au comparat-o cu Aryna Sabalenka, o jucătoare mult mai cunoscută, dar care are pasiuni comune cu românca. Dacă Aryna este pe val prin prisma performanțelor obținute recent – trei titluri WTA cucerite în 2020, Andreea face senzație, deocamdată, în afara terenului de tenis.

Andreea Prisăcariu a fost prietenă cu Bianca Andreescu în adolescență, dar carierele celor două au avut traiectorii diametral opuse. Dacă Bianca a ajuns pe cele mai înalte culmi ale sportului alb, Andreea luptă din greu pentru a strânge puncte în circuitul ITF. În sezonul din 2020, ea a obținut performanțe mai bune în concursurile de dublu, alături de diferite partenere.

Andreea Prisăcariu a impresionat și pe terenul de tenis, luna trecută, cucerind un titlu la dublu împreună cu Andreea Roșca

În luna decembrie, echipa română Andreea Roşca/Andreea Prisăcariu a câştigat titlul în proba de dublu a turneului ITF din Antalya (Turcia), după o finală foarte disputată, scor 3-6, 6-4, 10-6 cu Viktoriia Dema/Cristina Dinu (Ucraina/România).

Andreea Roşca (21 de ani) şi Andreea Prisăcariu (20 de ani), ambele speranţe ale tenisului românesc, au făcut un tandem inedit în Antalya! În primul concurs de dublu disputat împreună, Roşca şi Prisăcariu au cucerit titlul, împărțind un cec de aproape 1.000 de dolari.

Sursa: Prosport.ro