sâmbătă 2 ianuarie 3:47 PM

       Abonare la google news

Ce viață a dus Anamaria Prodan. Drumul ei de la sărăcie la bogăție


Anamaria Prodan-Reghecampf s-a născut pe data de 17 decembrie 1972. În prezent aceasta este impresară de fotbal, realizatoare TV și fotomodel. Iată ce viață a dus Anamaria Prodan până să ajungă aici și ce drum a parcurs.


Ce viață a dus Anamaria Prodan până să ajungă celebră

Anamaria Prodan, a absolvit liceul „Zoia Kosmodemianskaia”, profil filologie și Facultatea de Drept, specializarea Ecologie. A scris articole prin anii 90 pentru publicațiile Ciao, Indiscret și Ora. A fost prima femeie cooptată în echipa emisiunii Procesul etapei de la Pro TV. A colaborat cu mai multe posturi de televiziune, cum ar fi:

Anamaria Prodan – cariera în televiziune

Anamaria Prodan a prezentat alături de Catinca Roman și de Nicoleta Voica, o emisiune matinală pe postul de televiziune Romantica TV, în anul 2007. Un an mai târziu, acesta a avut propria ei emisiune pe Romantica TV, intitulată: Pe contre cu Anamaria Prodan. Pe postul de televiziune Euforia TV, în perioada 2012-2014, a avut reality show-ul : Prodanca și Reghe, care a avut 6 sezoane:

 • I – Dragoste în prelungiri
 • II – Aventură Americană
 • III – La plăcinte înainte
 • IV – Afaceri de familie
 • V – Fascinați de România
 • VI – Relații Internaționale.

Anamaria Prodan – cariera sportivă

În perioada când CS Buftea juca în Liga a II-a, a deținut funcția de președinte de club. După care a fost:

 • președinte la FC Snagov
 • președinte executiv la FC Universitatea Cluj 2012
 • manager general în Liga I la FC Gloria Bistrița și
 • director general la Concordia Chiajna.

Anamaria Prodan – viața de familie

Fiica Ionelei Prodan și a lui Traian Tănase, care a decedat când Anamaria avea vârsta de 19 ani, impresara mai are o soră pe care o cheamă Anca.

Aceasta are două fete născute în New Jersey, Statele Unite, care provin din căsătoria acesteia cu baschetbalistul român Tiberiu Dumitrescu, cu care a fost căsătorită în perioada 1998-2007, timp de 9 ani:

 • Rebecca, născută în anul 1999
 • Sarah născută în anul 2000.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, s-a căsătorit cu fotbalistul Laurențiu Reghecampf, pe data de 14 iunie 2008, la Las Vegas. Acesta este în prezent antrenor de fotbal. El are un copil din prima căsătorie, pe Luca, născut în anul 2001, pe care îl crește împreună cu Anamaria.

Aceștia au un copil împreună, care s-a născut în Germania, pe data de 31 august 2008 și pe care îl cheamă Laurențiu Junior.

Anamaria Prodan – despre bogățiile deținute

De curând Anamaria Prodan a fost invitată la emisiunea ”40 de întrebari”, de la Kanal D, unde a răspuns la o serie de întrebări și a făcut niște declarații:

„Port nouă brăţări. Costă în total 190 000 de euro. Mai sunt inelele şi ceasul, o sută şi ceva”

„Aşa m-am născut. De mică, toată lumea se uita la mine. Eram fata unei celebre cântareţe… Nu ascund ce am. Că au fost bune, că au fost rele, sunt ale mele. Am o împlinire când ajut oamenii. Atunci mă încarc cu ani de viaţă. Dar din dar se face rai. Sunt un om care calcă pe cadavre atunci când fac business. Nu gândesc business-ul cu inima, îl gândesc cu capul. Cu inima gandesc doar când e vorba de ai mei”.

Sursa: Playtech.ro