sâmbătă 2 ianuarie 8:09 PM

       Abonare la google news

Ce va păți Alex Bodi după ce și-a agresat fosta soție, de Revelion


Ce va păți Alex Bodi după ce și-a agresat fosta soție, de Revelion? Se pare că fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu își poate stăpâni nervii, nici când are deja probleme cu legea. Avocatul său a vorbit la TV despre consecințele faptelor clientului său.


Ce va păți Alex Bodi după ce și-a agresat fosta soție

Pe data de 31 decembrie 2020, fix în ultima zi din an, Alex Bodi ar fi fost implicat într-un scandal. Victima ar fi fost nimeni alta decât Iulia Sălăgean, fosta lui soție, cu care are și o fetiță. Pentru cine nu știe, Iulia este cea care s-a dus la poliție și a dezvăluit cu ce se ocupă, de fapt, afaceristul din Mediaș.

Finele anului 2020 l-au prins, ca și primele zile din 2021, pe Alex Bodi în arest la domiciliu. Acesta a fost eliberat cu câteva zile înainte de Crăciun deși procurorii au încercat să îl țină în arest. Una din condițiile eliberării sale a fost ca Alex Bodi să nu ia contact cu persoanele din dosarul său.

Alex Bodi a încălcat iar legea

Din păcate pentru el, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a încălcat legea pe 31 decembrie 2020. Acesta a luat contact cu Iulia Sălăgean, care s-a dus la vila pe care afaceristul din Mediaș o are în Tunari. Motivul? A vrut să își ia fetița care se afla, conform înțelegerilor de custodie, la tatăl ei.

În acel moment, tensiunea a atins cote alarmante și Alex Bodi și-ar fi agresat fosta soție. Incidentul ar fi avut loc chiar în fața fiicei lor, conform cancan.ro. Conform avocatului său, indicentul ar fi un fake news care nu îl va afecta prea mult pe Alex Bodi.

Ce spune avocatul despre violența de pe 31 decembrie

Se pare că lucrurile nu se opresc aici. Pe data de 31 decembrie 2020, Alex Bodi a fost cel care – ironia sorții! – a sunat la 112 unde și-a reclamat fosta soție. Acesta a pus la dispoziția oamenilor legii imagini video de pe camerele de supraveghere cu acțiunile Iuliei Sălăgean din acea zi.

„Punctul meu de vedere este că evenimentul sau incidentul este un fake news, creat de către fosta doamnă Bodi. Aceasta a venit ilegal pe proprietatea clientului meu. Aceasta a încălcat legea şi hotărârea judecătorească care îi interzicea să ia legătura cu clientul meu. În mod fals a informat opinia publică că ar fi fost agresată sau că ar fi fost jignită de către cel pe care îl apăr. În realitate nu a existat niciun incident de nicio natură.

Şi-a creat în mod fals un pretext, iar noi am anunţat imediat poliţia care a sosit în câteva minute la faţa locului, iar ofiţerii de poliţie au întocmit documentele legale pe baza vizionării tuturor filmărilor făcute de camerele de înregistrare de la locuinţa clientului meu, şi care au constatat fără echivoc că acesta nu are absolut nicio implicare în aşa zisul eveniment.

În momentul în care autorităţile au verificat şi au constatat că acesta nu are nicio implicare şi este nevinovat, bineînţeles că nu poate să suporte nici consecinţele legi. Noi vom urma calea legală, vom depune probele la autorităţile competente, parchet, instanţe judecătoreşti, şi vom solicita la rândul nostru luarea celor mai drastice măsuri împotriva ei pentru maniera în care a creat în mod artificial acest demers”, a declarat avocatul Cătălin Dancu pentru Antena Stars.

Sursa: Playtech.ro