Ce super BMW a primit Poliția Română în 2021. Surpriza colosală e sub capotă, de fapt - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 5:35 PM

Ce super BMW a primit Poliția Română în 2021. Surpriza colosală e sub capotă, de faptS-a aflat ce super BMW a primit Poliția Română în 2021. Surpriza colosală este sub capotă, de fapt. Despre ce este vorba, ce dotări are super-mașina, citiți în articolul de mai jos.

Poliția Română a primit o super-mașină. Ce dotări are noul BMW cu care polițiștii vor patrula pe străzi

Poliția Română se poate lăuda cu o super-mașină. Polițiștii au primit un super BMW, care vine cu o surpriză uriașă sub capotă. Politia Română a primit un BMW cu motor de 620 de cai putere și tracțiune integrală în standard. Același BMW primit de politie se mai poate lăuda, în plus, și cu un nou pachet aerodinamic.

Desi a fost anulată din pricina pandemiei de coronavirus, după cum s-a întâmplat cu cel mai mare salon de tuning al planetei, SEMA Show, ediția din acest an a celebrului eveniment pe nume Essen Motor Show a continuat tradiția promovării modificărilor cu cap, scrie 4tuning.ro.

BMW M850i xDrive Coupe, o super-mașină

Lansată în urmă cu circa un deceniu si jumatate și susținută de autoritățile din Germania, faimoasa campanie cunoscuta sub denumirea de Tune it! Safe! a avut în 2020, în rol principal, un BMW Seria 8 de generație a doua, respectiv mașina cu numele de cod G1x.

Autonobilul, trecut prin mâinile specialiștilor companiei AC Schnitzer, respectivul M850i xDrive Coupe impresionează pe pasionați în special prin valorile maxime ale motorizarii V8 bi-turbo: care dezvoltă 620 de cai putere si nu mai puțin de 840 Nm.

Nu se cunosc calitățile de rulare ale super-mașinii

În cealaltă jumătate a fișei tehnice a super mașinii se vorbeste exclusiv despre timpul necesar realizarii accelerației de la 0 la 100 de kilometri pe oră, însă aceasta, din nefericire, și viteza maximă de rulare a super-mașinii rămân marile necunoscute.

Un BMW Seria 8 normal reușește să treacă însă de probele pomenite mai sus cu 3.8 secunde si, în plus, 250 de kilometri la oră, în condițiile în care același model, dar cu capacitatea cilindrica de 4.4 litri nu livreaza roților de pe ambele punți decât undeva în jurul a 530 de cai putere, plus doar 750 Nm.

BMW M850i xDrive Coupe, dotată cu toate cele necesare

Exceptand super forța pe care o are, acelasi model al campaniei Tune it! Safe! a mai primit si un nou pachet aerodinamic. Acesrta cuprinde inclusiv spoilere față și spate agresiv stilizate. De asemenea, meniul specific respectivului AC Schnitzer M850i xDrive Coupe continuă cu praguri laterale proeminente, jante din aliaj cu diametrul generos de 21 de inch, precum și cu un eleron pentru portbagaj.

De asemenea, din dotarea super-mașinii nu lipsesc din peisaj nici sistemul de evacuare cu 4 tobe de eșapament,  precum și o suspensie sport mai joasă cu aproximativ 20 – 30 de milimetri. Nu îi lipsesc accesoriile specifice unei masini de poliție, atât la exterior, cât și la interior, de ordin vizual, precum și cele audio.

Sursa: Playtech.ro