marți 24 ianuarie 7:59 AM

       Abonare la google news

Ce se întâmplă, de fapt, între Ramona Olaru și Cătălin Cazacu?! Dani Oțil a făcut dezvăluirea în direct, la TV


Dani Oțil a dat-o de gol pe Ramona Olaru cu privire la relația pe care o are în prezent cu Cătălin Cazacu. Dacă la finalul anului trecut cei doi anunțau despărțirea, acum asistenta de la Neatza pare că și-a schimbat părerea.


De-a lungul timpului au existat o mulțime de zvonuri cu privire la despărțirea, respectiv, împăcarea dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Cei doi au devenit cunoscuți pentru felul în care aleg să își petreacă timpul împreună, dar și pentru discuțiile savuroase pe care le poartă.

VEZI ȘI: Dani Oțil, Răzvan Simion și Florin Ristei nu o vor ierta! Ramona Olaru i-a spart: ”Aia mică e geloasă…”

Dani Oțil, indicii cu privire la împăcarea dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

În ediția din 23 ianuarie 2023 a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, de pe Antena 1, unul dintre prezentatori a făcut câteva glume cu subînțeles la adresa asistentei TV. Ramona a dat curs discuției, iar fanii au rămas uimiți în momentul în care au auzit ceea ce aceasta avea de spus.

Vă reamintim că în ultimele zile Ramona Olaru a fost plecată la munte alături de prietenele sale, iar când s-a întors, a devenit imediat ținta glumelor lui Dani Oțil. Acesta ar fi insinuat că nu doar prietenele sale au însoțit-o, ci și o altă persoană pe care o iubește.

„Dani Oțil: Aș vrea să se afle de ce Ramona este toată un zâmbet după această vizită la munte.

Ramona Olaru: Pentru că a nins cu fulgi mari.

Dani Oțil: Băi, lasă-mă… în formă de inimioară.

Ramona Olaru: Daaa!”, a fost dialogul purtat de cei doi.

NU RATA: Mama copilului lui Cătălin Cazacu o face praf pe Ramona Olaru! Femeia nu vede cu ochi buni relația celor doi. „Au fost multe ca ea”

La scurt timp după această discuție, Ramona Olaru a  postat pe contul său de Instagram câteva imagini cu pisica pe care o are. Cu această ocazie, vedeta a ținut să menționeze că este pregătită să aducă pe lume un copil în curând, un alt posibil semn că relația dintre ea și Cătălin Cazacu ar putea merge din ce în ce mai bine.

„Voiam să vă spun cât de cuminte stă pisi la pieptănat. Nu îți fac nimic, te fac frumos. Ce fac eu acum la vârsta mea? Și acum comentariile: „În loc să crești un copil…”. Facem și copii, stați liniștiți, curând, curând”, a spus Ramona Olaru, pe Instastory.

Cancan.ro