miercuri 25 ianuarie 8:48 AM

       Abonare la google news

Ce se întâmplă acum cu frații Tate. Britanicii și una dintre fetele complice au părăsit arestul preventiv și…


Astăzi, 25 ianuarie 2023, are loc un nou termen în audierea fraților Tate și a fostei polițiste. Cei trei au ajuns la sediul DIICOT, acolo unde vor petrece, cel mai probabil, câteva ore. Audierile au început la ora 8:00 dimineața. CANCAN.RO vă ține la curent cu toate detaliile și vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu Andrew și Tristan Tate după ce au părăsit arestul preventiv.


Este o zi importantă pentru frații Tate și Luana Alexandra Radu, fosta polițistă din cadrul Secției 7. Cei trei au fost aduși din arest la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) din București, acolo unde va avea loc un nou termen în dosarul pentru care sunt judecați. DIICOT urmează să ia o decizie importantă, în cursul zilei de astăzi.

Vizibil schimbat, Andrew Tate pare să se resimtă după cele aproape 30 de zile de arest. Îmbrăcat în același trening Under Armour, nebărbierit și netuns. Nu același lucru se poate spune și despre fosta polițistă de la Secția 7 și Tristan Tate. Încătușați, cei doi au fost scortați de polițiști, iar zâmbetul de pe fața lor ar putea lăsă loc interpretărilor.

Andrew Tate resimte cele aproximativ 30 de zile de arest preventiv/ Sursă foto: CANCAN.RO

CITEȘTE ȘI: POEZIE ÎN SPATELE GRATIILOR! ANDREW TATE SCRIE VERSURI ÎN DETENȚIE: „GÂNDACII, PĂDUCHII ȘI PLOȘNIȚELE DE PAT SUNT SINGURII MEI PRIETENI, NOAPTEA”

Reamintim că, în urmă cu două săptămâni, magistrații au respins cererea fraților milionari de a fi plasați sub control judiciar. Pin urmare, Andrew și Tristan Tate au rămas în continuare în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Decizia din seara zilei de 10 ianuarie 2023 arată: „Respinge ca nefondate contestațiile formulate de inculpații Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Radu Alexandra Luana și Naghel Georgiana împotriva încheierii din camera de consiliu din data de 30.12.2022 a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București – Secția I Penală pronunțată în dosarul nr. 37100/3/2022. În baza art. 275 alin. 2 și 4 C.proc.pen. obligă contestatarii inculpați la plata sumei de 500 de lei, fiecare, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat”.

Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de trafic de persoane, înșelăciune, răpire și alcătuirea de grup infracțional. La începutul lunii ianuarie, Andrew și Tristan Tate au fost duși în fața magistraților, alături de Georgiana Naghel și Luana Alexandra Radu, fosta polițistă din cadrul Secției 7.

CITEȘTE ȘI: A CERUT ELIBERAREA PENTRU A AVEA GRIJĂ DE COPII, IAR CANCAN.RO A MERS PE FIR! CINE ESTE FEMEIA CARE I-A DĂRUIT O FETIȚĂ LUI TRISTAN TATE?

Andrew și Tristan Tate ademeneau fetele prin metoda ”loverboy”

Andrew și Tristan Tate își racolau victimele vulnerabile prin celebra metodă ”loverboy”, tehnică prin care tinerele deveneau sclavele britanicilor. Fetele erau amăgite și li se promitea un o viață de lux, însă ”povestea” nu ținea mult.

De altfel, frații Tate sunt suspectați că ar fi exploatat mai multe fete, prin intermediul unui studio de videochat amenajat chiar în propria lor vilă din Pipera.

„În cauză s-a reținut că, la începutul anului 2021, 4 suspecți (doi cetățeni britanici și doi cetățeni români) au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum SUA și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane.

Persoanele vătămate au fost recrutate de cetățenii britanici prin inducere în eroare cu privire la intenția de a întemeia o relație de căsătorie/concubinaj și existența unor sentimente reale de iubire (metoda «loverboy»).

Acestea au fost ulterior transportate și adăpostite în imobile din județul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violență fizică și constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul și invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii și difuzării prin intermediul unor platforme de socializarede material având un astfel de caracter și prin supunerea la executarea unei munci, în mod forțat, în scopul obținerii de beneficii financiare importante constând în sumele de bani obținute ca urmare a accesării materialelor de către utilizatori.

Până în prezent, au fost identificate 6 persoane vătămate care au fost exploatate sexual de grupul infracțional organizat.

Cu privire la infracțiunea de viol s-a reținut că, în luna martie 2022, o persoană vătămată a fost constrânsă, în două ocazii diferite, de un suspect prin exercitarea de violențe fizice și presiuni psihologice să întrețină relații sexuale.

La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au fost conduse, în vederea audierii, 4 persoane despre care există bănuiala rezonabilă că sunt implicate în activitatea infracțională.

În urma audierilor, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de cele 4 persoane”, se arată în comunicatul transmis de DIICOT.

CITEȘTE ȘI: CANCAN.RO ARE PRIMELE IMAGINI CU VLAD OBU DUPĂ AUDIERI. UNDE S-A DUS GLONȚ “BOMBARDIERUL”!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

 

Cancan.ro