Ce s-a văzut la televizor în Coreea de Nord, de Revelion. Kim Jong Un le-a trimis o scrisoare nord-coreenilor - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 1:52 PM

Ce s-a văzut la televizor în Coreea de Nord, de Revelion. Kim Jong Un le-a trimis o scrisoare nord-coreenilor


  • Liderul de la Phenian le-a transmis nord-coreenilor un mesaj de Revelion.
  • Kim Jong Un a marcat Noul An printr-o vizită la mormântul tatălui şi bunicului lui.
  • Piața centrală din capitala țării s-a umplut joi seara de o mulţime de oameni veniţi să vadă concertul şi artificiile de Anul Nou.

Revelionul în Coreea de Nord i-a scos pe oameni în piața centrală din capitala Phenian, în ciuda restricțiilor impuse pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus. Astfel, nord-coreenii au venit în piața Kim Ir Sen, cu măști, dar fără a păstra distanța, pentru a asista la concertul şi artificiile de Anul Nou. Artiștii au cântat melodii patriotice, cu refrene precum „Glorie generalului Kim Jong Un” şi „Cel mai mult îmi iubesc ţara”.

Kim Jong Un, liderul nord-coreean, a marcat noul an printr-o vizită la mormântul tatălui şi bunicului lui şi a transmis o scrisoare poporului, a informat presa de stat. „În noul an, de asemenea, voi munci din greu pentru a aduce mai devreme noua eră în care idealurile şi dorinţele poporului nostru vor deveni realitate”, a scris loderul nord-coreean.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Sursa: Alephnews.ro