luni 4 ianuarie 8:41 AM

       Abonare la google news

Ce s-a întâmplat cu soția lui Lucian Mândruță după ce s-a vaccinat anti-COVID + Reacția haioasă a jurnalistului


Ioana Mîndruță, soția celebrului Lucian Mîndruță, s-a numărat printre cadrele medicale de la Spitalul Universitar din București care au primit doza de vaccin împotriva COVID-19. Ce s-a întâmplat cu ea la 24 de ore? Soția jurnalistului a împărțit cu fanii inpresiile, după ce a postat pe rețeaua de socializare.


Soția lui Lucian Mîndruță s-a vaccinat anti-COVID-19, apoi a postat imagina pe rețeaua de socializare. Plus multe detalii despre cee ace înseamnă vaccinul, dar și care au fost reacțiile în primele 24 de ore. Fanii prezentatorului care au văzut fotografia au apreciat totul. „La 24 de ore de la vaccinare pot spune ca am avut ceva durere la locul injectarii, amorteala usoara pe mana, febra moderata in cursul serii. Azi nu mai am aproape nimic, poate un pic de jena la miscare in umar. Toata experienta comparabila cu orice alte vaccinari anterioare. Rapelul peste 3 saptamani”, au fost explicațiile Ioanei Mîndruță, care a fost vaccinate sâmbătă. (CITEȘTE ȘI: CONNECT-R, ATAC FULMINANT LA ADRESA LUI LUCIAN MÎNDRUȚĂ: “SĂ-ȚI FIE RUȘINE! RECONDIȚIONEAZĂ-ȚI POZIȚIA FAȚĂ DE ARTĂ ȘI FAȚĂ DE MUZICĂ, ȘI FAȚĂ DE MUZICANȚI”)

Reacțiile internauților nu s-au lăsat așteptate. „Tot respectul doamna doctor!!! Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine. Datorită dumneavostră, am o viață normlă. Mulțumesc”, „Tot respectful, doamna doctor!!! Săptămâna viitoare o să mă înscriu și eu pe o listă de așteptare. Multă sănătate vă doresc!!!”, „Cu tot respectul, doamna doctor, pentru încurajare si să nu mai văd atâtea păreri contra despre acest vaccin!”, sunt câteva dintre comentariile acestora.

Ce s-a întâmplat soția lui Lucian Mândruță după ce s-a vaccinat anti-COVID + Reacția haioasă a jurnalistului

A intervenit și Lucian Mîndruță: „Dacă tot m-au întrebat mulți care sunt efectele secundare la vaccin, aveți în postarea ei experiența soției mele. Eu, ca observator independent, pot doar să vă spun că de dimineață m-a certat că e iar dezordine în bucătărie, deci e bine, n-au modificat-o genetic…)))”. (NU RATA: DECLARAȚII UIMITOARE ALE LUI LUCIAN MÎNDRUȚĂ: „AM FOST RĂPIT CÂND ERAM COPIL”)

Ce reacții adverse poate avea vaccinul? Anunțul Comitetului national sună așa: „Comitetul naţional pentru coordonarea vaccinării anti-COVID informează sâmbătă că, în ultimele 24 de ore, potrivit datelor puse la dispoziţie de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor, au fost imunizate împotriva coronavirusului, cu vaccinul Pfizer BioNTech, 1.586 de persoane. În total, dintre cei peste 13.242 de imunizaţi, 27 au avut reacţii adverse, comune şi minore, dintre care: 4 – reacţii locale cu durere la locul injectării, iar 23 – reacţii generale (febră, cefalee, mialgii, astenie, alergii de tip urticarie). Programul centrelor de vaccinare se încheie la ora 20,00, motiv pentru care numărul vaccinărilor realizate în intervalul orar 17,00 – 20,00 va fi reflectat în raportarea din ziua următoare, mai precizează Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19”, scrie agerpres.ro.

Sursa: Cancan.ro