vineri 1 ianuarie 4:56 PM

       Abonare la google news

Ce s-a întâmplat cu Regina Elisabeta de Revelion. Credea cineva că e posibil să se întâmple asta?!


După mai bine de trei decenii, este prima oară când Familia Regală trebuie să facă acest compromis. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Regina Elisabeta de Revelion. Nimeni nu credea că aşa ceva e posibil.


Unde a petrecut Regina Elisabeta Revelionul

După 33 de ani, Familia Regală a Marii Britanii a petrecut noaptea dintre ani într-un mod cu totul neaşteptat. Toată lumea a aflat acum ce s-a întâmplat, de fapt, cu Regina Elisabeta şi Prinţul Philip, în vârstă de 99 de ani, de Revelion. Dacă aceştia obişnuiau să fie de Sărbători la Sandringham, celebra reşedinţă din Norkolk, iată că lucrurile s-au schimbat din cauza pandemiei de coronavirus.

Astfel, cuplul regal a petrecut ultima seară din 2020 la Windsor, conform unui anunţ făcut de Palatul Buckingham, aceştia respectând restricţiile dure impuse de autorităţi.

“Nu putem să sărbătorim naşterea lui Iisus ca de obicei, dar viaţa trebuie să continue”, a spus Suverana.

În mod normal, cuplul regal stă la Sandrigham până pe 6 ianuarie, zi în care a murit tatăl Elisabetei (Regele George al VI-lea). A doua zi, Regina se trezeşte devreme pentru a merge la biserică, apoi iese la călărit la vânătoare de fazani.

Nici Prinţul Charles, Camilla, Prinţul William, Kate Middleton şi cei trei copii nu au avut să îi viziteze în această perioadă pe cei doi, dat fiind că noua tulpină a virusului este una foarte agresivă.

Mesajul de Crăciun al Reginei Elisabeta

Ca în fiecare an, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 94 de ani, a transmis de Crăciun un mesaj compatrioţilor săi. Suverana i-a încurajat pe englezi, aceştia fiind grav afectaţi de temutul virus chinez. Peste 70.000 de persoane au murit în urma infectării cu SARS-COV-2 în Regatul Unit.

“Pentru mulţi oameni, acest an este marcat de tristeţe: unii plâng pierderea unei fiinţe dragi, a unor prieteni, iar familia le lipseşte altora, în timp ce şi-ar dori de Crăciun doar o simplă îmbrăţişare sau o strângere de mâini.
Dacă vă număraţi printre ei, să ştiţi că nu sunteţi singuri. Vă asigur că sunteţi prezenţi în gândurile mele şi în rugăciunile mele.

Continuăm să fim inspiraţi de bunătatea străinilor şi să găsim alinare în faptul că, chiar şi în nopţile cele mai întunecate, există speranţă.

În Marea Britanie, la fel ca peste tot în lume, oamenii au reacţionat într-o manieră magnifică la provocările anului 2020, iar eu sunt mândră şi emoţionată de acest spirit al lor tăcut şi de neînvins”, a fost mesajul de Crăciun al Reginei de anul acesta.

Sursa: Playtech.ro