Ce s-a întâmplat azi la Vorbește Lumea de la Pro TV. Toți telespectatorii au rămas uimiți - Știrile.eu

luni 4 ianuarie 2021 11:22 AM

Ce s-a întâmplat azi la Vorbește Lumea de la Pro TV. Toți telespectatorii au rămas uimițiEmisiunea ”Vorbește lumea” de la PRO TV s-a desfășurat astăzi doar cu o ”jumătate”, Adela Popescu. Partenerul ei de platou, Gabriel Coveșeanu, se află acasă, în izolare. Prezentatorul TV a făcut declarații despre starea sa de sănătate.

”Vorbește lumea”, fără Cove. Declarațiile vedetei PRO TV

Realizatorul TV Gabriel Coveşeanu, sau Cove, așa cum este cunoscut de publicul larg, a vorbit în direct la ”Vorbește lumea” despre perioada dificilă prin care trece. În prezent, acesta se află acasă, în izolare, ia un tratament prescris de medic și declară că se simte foarte bine.

„Eu am avut o teamă când am intrat în izolare. Mă incolțea o teama. M-am apucat acum de sport. Fac abdomene, genoflexiuni. M-am ascuțit la față ca lupta de clasă. Iau vitamine multe. Mi-a dat și ceva de memorie, ca să nu uit să iau pastilele. Am comandat mâncare și mi-a fost lăsată pe preș, la ușă. În rest, sunt foarte bine”, a spus Gabriel Coveșeanu într-o intervenție pentru ”Vorbește Lumea”.

Mesaj ferm despre pandemie

„E un lucru care ne poate afecta pe toți și dacă reușim să fim uniți, dacă reușim să înțelegem că e nevoie de solidaritate, e nevoie să fim atenți și la ceilalți, nu doar la egoul nostru. Ce este până la urmă important în viață pentru noi? Să cumpărăm așa tot felul de lucruri de care nu avem nevoie, doar pentru a le avea sau e mai important să fii aproape de ai tăi, să stai cu ei, să petreci mai mult timp cu ei

Toată lumea se plângea înainte că nu au timp să stea acasă, să stea cu copiii. Acum toată lumea se plânge că i-au obosit copiii. Cred că dacă nu vom reuși să ne împăcăm cu noi și să fim în acord cu viața noastră, cu situațiile pe care trebuie să le traversăm, nu vom înțelege nimic din toată povestea asta. Va fi doar o perioadă în care am stat în case, după care ne vom întoarce bezmetici în goana noastră după a avea orice, nu contează ce și o vom lua de la capăt.

S-a spus că vom ieși altfel după această pandemie. Nu știu dacă vom ieși altfel, dar uităm, e bine că uităm, uitarea face bine uneori, dar poate ar trebui să învățăm ceva. Să ne acordăm mai mult timp nouă și celor dragi, pentru că viața ne va izbi din nou cu putere, ne vom da seama că până la urmă trebuie să trăim, să funcționăm și tot așa. Cred că asta ar trebui să înțelegem după perioada asta că suntem dependenți cumva unii de ceilalți”, a declarat Cove într-un interviu pentru DCNews. 

Sursa: Playtech.ro