miercuri 25 ianuarie 9:53 AM

       Abonare la google news

Ce relaţie are Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu de la America Express, cu Mihai Bendeac? S-a zis că ar fi marea dragoste a actorului


Doina Teodoru este iubita celebrului chef Cătălin Scărlătescu, de la Antena 1. Însă, înainte ca tânăra, care a reușit să câștige unul dintre sezoanele „iUmor”, să ajungă în brațele lui, actrița a avut o legătură cu Mihai Bendeac. Cel din urmă a fost fermecat de ea de-a dreptul, mai ales de caracterul ei jovial, dar mai ales de aspectul său fizic.


Doina Teodoru a făcut senzație pe scena de la „iUmor”. A reușit să câștige atât simpatia publicului, dar, mai ales cea a juraților. Și nu e doar atât. Doina a câștigat cea de-a treia ediție a emisiunii ”iUmor”, de la Antena 1. Glumele și ironiile destul de acide la adresa membrilor din juriu au făcut ca actrița să fie îndrăgită destul de repede chiar și de către jurați. Unul dintre aceștia a fost fermecat de Doina Teodoru, iar acesta este nimeni altul decât Mihai Bendeac, cel care a încheiat colaborarea cu producția de la Antena 1, după mai bine de 10 sezoane în care a ocupat scaunul de jurat al emisiunii de umor.

(CITEȘTE ȘI: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, clipe de groază la America Express: „Unde suntem, Doino? Ne-au răpit ăștia”)

Doina Teodoru / (Foto: Instagram)

Ce relație există între Doina Teodoru și Mihai Bendeac

În anul 2017, s-a creat o întreagă polemică în jurul concurentei care devenise preferata lui Mihai Bendeac. Mai multe persoane au crezut că, pentru aceasta, s-ar fi tras niște sfori, deoarece a apărut în serialele ”În puii mei” și ”Băieți de oraș”. Mihai a negat totul, spunând că sunt niște vorbe spuse de cârcotași și care nu-și au locul.

Chiar dacă reușise să atragă simpatia lui Mihai Bendeac, actrița nu a fost intimidată de acest lucru și nu a ezitat să spună ironii la adresa acestuia: „Picioarele îi plac și ar băga absolut orice în gură. A fost atât de obsedat de picioare încât și-a băgat picioarele și în emisiunea asta”, a declarat Doina Teodoru despre Mihai Bendeac, după ce acesta a ales să încheie colaborarea cu șefii din Antenă.
(VEZI ȘI: Scărlătescu și Doina Teodoru s-au căsătorit în secret? Un concurent de la America Express i-a dat de gol: ”Soția domnului Scărlătescu”)

Cancan.ro