Ce pensii colosale încasează foștii președinți ai României, în timp ce mulți români mor de foame - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 9:01 PM

Ce pensii colosale încasează foștii președinți ai României, în timp ce mulți români mor de foameA ieșit la suprafață adevărul despre ce pensii colosale încasează foștii președinți ai României, în timp ce mulți români mor de foame. Sumele integrale, disponibile în articolul de mai jos.

Foștii președinți ai României încasează pensii uriașe. Care dintre ei încasează cea mai mare sumă

S-a aflat ce pensii colosale încasează foștii președinți ai României, în timp ce mulți români fac foamea. În contextul în care unii pensionari din România abia reușesc să supraviețuiască de pe o zi pe alta, nu același lucru se poate spune despre foștii președinți ai României, care nu prea știu ce înseamnă asta.

Ce pensii uriașe încasează foștii președinți ai României, precum Ion Iliescu, Emil Constantinescu sau Traian Băsescu.

Peste 5 milioane de pensionari din România au pensii de mizerie

Chiar dacă pensiile au mai crescut și urmează să mai crească și în acest an, tot sunt mici pentru unii bătrâni. Sunt mai mult de 5 milioane de pensionari în România care trăiesc cu pensii chiar și de 600 de lei, astfel că sunt nevoiți să își număre fiecare bănuț din portofel, pentru a putea duce un trai cât de cât decent, dacă se poate spune așa.

Nu același lucru se poate spune și despre încasările lunare uriașe ale foștilor președinți, care sunt, puțin spus, norocoși.

Foștii președinți au pensii care le asigură o viață liniștită

Aceștia își trăiesc bătrânețea liniștiți, fără grija zilei de mâine, pentru că încasează sume uriașe în fiecare lună, sume care nu se pot compara cu pensiile românilor de rând.

Spre exemplu, Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu sunt acum pensionari. Iar aceștia se bucură, în afară de pensia pentru mandatele deţinute la Palatul Cotroceni, şi de una pentru activitatea profesională.

Câți bani încasează lunar foștii președinți ai țării citiți pe stiridinlume.ro.

Sursa: Playtech.ro