marți 24 ianuarie 9:33 PM

       Abonare la google news

Ce meserie a avut, de fapt, Doinița Oancea înainte să devină actriță. Carmen Tănase și Horia Brenciu au rămas mască!


Doinița Oancea a fost recent invitată în cadrul podcast-ului susținut de Horia Brenciu, acolo unde a fost prezentă și Carmen Tănase. De când au împărțit platourile de filmare în cele mai cunoscute telenovele, cele două au dezvoltat o strânsă legătură sufletească. Au discutat și s-au simțit bine, însă ceea ce a atras atenția publicului au fost dezvăluirile Doiniței despre cariera sa. Cu ce s-a ocupat înainte să devină celebră?!


Horia Brenciu a fost cel care a inițiat acest subiect. Cu ce s-a ocupat Doinița Oancea înainte să apară în lumina reflectoarelor? Ei bine, puțini știu acest lucru! Se pare că bruneta a făcut toate eforturile pentru a-și construi o carieră de succes. Munca nu i-a fost străină, iar viața în fața camerelor de filmat a fost un vis care ulterior a devenit realitate.

CITEȘTE ȘI:CUM ARATĂ DOINIȚA OANCEA FĂRĂ NICIUN STROP DE MACHIAJ! FANII AU RĂMAS MASCĂ

Doinița Oancea a fost femeie de serviciu la o companie de spectacole (Foto: Facebook)

VEZI ȘI:DOINIȚA OANCEA, SURPRINSĂ CU INEL DE LOGODNĂ ȘI VERIGHETĂ PE DEGET: ”ASTA E!”

Doinița Oancea a muncit din greu pentru a atinge succesul

Doinița Oancea a parcurs un drum greu până la celebritate. Încă de la o vârstă fragedă a fost dornică să realizeze lucruri mărețe. Chiar dacă nu a fost foarte hotărâtă în privința drumului pe care să și-l aleagă, cert este că vedeta a încercat mai multe experiențe. A fost dansatoare, ba chiar și femeie de serviciu. După ce a dezvăluit aceste lucruri, Carmen Tănase care se presupunea că știe o mulțime de detalii din culisele vieții actriței, s-a arătat a fi extrem de uimită.

Horia Brenciu: Director la o companie de spectacole!

Carmen Tănase: Tu vorbești serios?

Horia Brenciu: Voi vă cunoașteți sau nu vă cunoașteți?

Carmen Tănase: Ba da, dar asta n-am știut.

Doinița Oancea: M-am dus acolo ca să dansez și m-au pus și director adjunct dar eu le făceam pe toate. Eram și femeie de serviciu, deci spălam și pe jos, stăteam și la repetiții și dansam, mă ocupam și de tot. Deci am fost așa de toate. , a fost discuția celor 3 în cadrul podcast-ului „Lucruri simple”, moderat de Horia Brenciu.

ÎNTREGUL PODCAST ÎL PUTEȚI URMĂRI AICI!

Cancan.ro