Ce mesaj a postat fiica poliţistului mort în accidentul din Olt pe pagina de socializare - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 9:59 PM

Ce mesaj a postat fiica poliţistului mort în accidentul din Olt pe pagina de socializareSunt sute de mesaje pe pagina de socializare a şefului de post din Morunglav, cel care şi-a pierdut viaţa în tragicul accident dintr-o localitate din Olt, unde autospeciala de poliţie a intrat frontal în ambulanţă.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, tată! „, a scris Maria Daiana, fiica poliţistului.

„Drum Lin către îngeri prieten drag! Dumnezeu să te odihnească!”, i-a scris un prieten care a şi postat o fotografie cu el.

Fănel Niţu era poliţist de peste 25 de ani. S-a stins din viață în urma unui accident stupid. Poliţistul Fănel Niţu, şeful de post din Morunglav, a murit sâmbătă, după ce vineri a fost grav rănit într-un accident rutier produs la Şopârliţa. Bărbatul lucra în cadrul IPJ Olt de peste 25 de ani.

De zece ani, polițistul era șef de post în comuna Morunglav. Vineri, a fost cerut sprijinul prin 112 pentru un bărbat violent. O ambulanţă l-a transportat la spital, iar o autospecială de poliţie, în care se afla şi Fănel Niţu, a însoţit echipajul.

„Persoana violentă a fost transportată cu ambulanța, iar echipajul de poliție însoțea transportul, conform protocolului, având semnalele luminoase în funcțiune. Întrucât pacientul ar fi devenit violent, conducătorul ambulanței a frânat brusc, moment în care echipajul poliției a intrat în coliziune față spate cu acesta. Evenimentul s-a petrecut pe fondul unui carosabil ușor umed”, au declarat reprezentanţii IPJ Olt.

Astfel, cei doi poliţişti au ajuns la spital cu multiple traumatisme. Fănel Niţu, de 49 de ani, a fost grav rănit în zona capului, dar şi în zona toraco-abdominală. Vineri după-amiază a fost operat, dar din păcate sâmbătă a decedat.

Şi celălalt poliţist, în vârstă de 36 de ani, care conducea autospeciala, a fost operat.

Sursa: Cancan.ro