Ce idee fabuloasă i-a venit lui Ion Țiriac: „M-am gândit să îi dau lui Ilie Năstase câteva wild carduri la Madrid, că altfel..." - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 2:39 PM

Ce idee fabuloasă i-a venit lui Ion Țiriac: „M-am gândit să îi dau lui Ilie Năstase câteva wild carduri la Madrid, că altfel…”Ion Țiriac a comentat în stilu-i caracteristic situația din tenisul actual, spunând că i-a venit o idee inedită și în același timp amuzantă. Ilie Năstase ar fi artizanul principal al strategiei gândite de Țiriac.

Ion Țiriac (81 de ani) este renumit pentru talentul său de a găsi oportunități de afaceri, iar miliardarul român vine cu o idee fantezistă, dar care teoretic ar putea fi pusă în practică.

Țiriac s-a gândit să îl invite pe Ilie Năstase (74 de ani) să joace pe tabloul principal al turneului pe care îl patronează la Madrid, pentru ca prietenul său să încaseze premiul grație prezenței în primul tur.

Ion Țiriac face gluma zilei: „Ar trebui să-i dau lui Năstase câteva wild carduri să îl mai înstăresc puțin, pentru că altfel nu știu cum rămâne”

Ion Țiriac a vorbit despre diferența imensă între cât câștigau tenismenii pe vremea lui și nivelul premiilor din prezent. În acest context, președintele FRT a făcut gluma zilei: „Dacă tenisul, când jucam Wimbledon, ne dădea două lire pe zi, iar o liră, din păcate, trebuia să o dai unui hotel cu o cameră de 2/2 sau 2/3 și dormeam unul pe pat, unul sub pat… Astăzi, eu, la Madrid, care este încă turneul meu, am premii în 9 zile de, de aproape 15 milioane de dolari!

Deci un jucător care pierde în primul tur, pentru că jumătate din ei pierd în primul tur, vine, joacă și câștigă la vreo 20.000 de dolari. Chiar dacă a primit un wild card! M-am și gândit la treaba asta. Ar trebui să-i dau lui Năstase câteva wild carduri din astea ca să îl mai înstăresc un pic pentru că altfel nu știu cum rămâne”, a fost declarația savuroasă făcută de Ion Țiriac la emisiunea „Rețeaua de Idoli”.

În 2020, turneul Mutua Madrid Open nu a mai avut loc, din cauza pandemiei, iar în 2019 au fost puse la bătaie premii de aproape 15 milioane de dolari. Țiriac a reuşit să extindă turneul de la Madrid, care va fi organizat pe durata a două săptămâni începând cu ediţia de anul viitor! Astfel, competiţia patronată de român va avea o desfăşurare similară cu cele patru turnee de Grand Slam.

Sursa: Prosport.ro