luni 23 ianuarie 7:26 PM

       Abonare la google news

Ce face Teo Trandafir pentru a se menține în formă după operația de micșorare a stomacului! Vedeta și-a schimbat viață în urmă cu 9 ani


În urmă cu doar câțiva ani, Teo Trandafir a trecut printr-o schimbare radicală. Vedeta și-a dorit să câștige lupta cu kilogramele în plus, așa că a apelat la o operație de micșorare a stomacului. Totul a decurs bine, iar silueta vedetei s-a schimbat radical. Cum se menține în formă acum Teo Trandafir?


În urmă cu nouă ani, Teo Trandafir a luat o decizie importantă. Aceasta a decis că își dorește să scape de toate kilogramele în plus, așa că a hotărât să recurgă la o operație de micșorare a stomacului. Vedeta a făcut operația, iar apoi viața ei s-a schimbat radical. A urmat o perioadă de tranziție, iar acum aceasta este cât se poate de mândră de rezultatele pe care le-a obținut și are de gând să le mențină.

Teo Trandafir este atentă la alimentația sa, însă nu urmează nici o dietă. Vedeta mănâncă doar atunci când îi este foame și are grijă să nu exagereze niciodată. A exclus din alimentația ei unele alimente și are grijă să facă totul cu moderație.

„Mănânc destul de puțin, regula este să mănânc atunci când îmi este foame și cât trebuie. Nu exagerez niciodată, operația de gastric sleeve pe care am suferit-o nici nu mi-ar permite acest lucru. Încerc să nu mă duc la extreme. De exemplu, eu hamburgerul nu îl mănânc cu sos și chiflă, mănânc doar carnea din interior. Bineînțeles că există alimente pe care nu le consum, mai ales alimente care nu îmi plac. Eu, de exemplu, nu mănânc cozonac, pentru că nu îmi place“, a declarat Teo Trandafir, potrivit unica.ro.

(CITEȘTE ȘI: PRIMA IUBIRE A LUI TEO TRANDAFIR. CE A FĂCUT-O PE VEDETĂ SĂ SE SIMTĂ ATÂT DE RUȘINATĂ. ,,AM CREZUT CĂ MURIM AMÂNDOI”)

„Am un ritual zilnic”

În ceea ce privește îngrijirea pielii și felul în care reușește să se mențină, Teo Trandafir spune că lucrurile sunt destul de simple. Aceasta are un ritual zilnic, care presupune o igienă corectă și o cremă hidratantă. În afară de aceste lucruri vedeta nu face prea mult, însă reculat ajunge în cabinetul dermatologului pentru a ține totul sub control.

„Am un ritual zilnic care include duș, spălat pe cap și utilizarea cremei hidratante. Nu fac ceva în mod deosebit, dar merg la dermatolog periodic. În ceea ce privește trucurile de frumusețe, nu sunt în măsură să dau sfaturi, pentru că depinde de ceea ce îmi recomandă dermatologul și de sfaturile pe care mi le dă în funcție de nevoile tenului meu.

Le-aș recomanda să meargă la un specialist. Dar ce le-aș recomanda cu toată inima este să fie atente la timpii de odihnă și la hidratare, să nu consume multă sare pentru că se va vedea acest lucru, să nu exagereze cu fumatul și cu lucruri care se văd, ca efecte, pe pielea noastră”, a mai spus Teo Trandafir.

(VEZI ȘI: RITUALUL PE CARE ÎL ARE TEO TRANDAFIR ÎN FIECARE NOAPTE. CE FACE PREZENTATOAREA TV PENTRU A AVEA UN SOMN LINIȘTIT)

Cancan.ro