Ce boală gravă are Marius Elisei, de fapt. Oana Roman a spus tot adevărul - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 5:54 PM

Ce boală gravă are Marius Elisei, de fapt. Oana Roman a spus tot adevărulActualul soț al Oanei Roman – cei doi încă nu au divorțat – suferă de câțiva ani. După sărbătorile de iarnă, s-a aflat ce boală gravă are Marius Elisei, de fapt. Acum, actuala lui soție pare să se teamă ca nu cumva ea să fie considerată cauza principală a acestei afecțiuni grave, atât la femei, cât și la bărbați.

Ce boală gravă are Marius Elisei

Actualul soț al Oanei Roman suferă de o boală gravă și neplăcută. Este vorba de alopecie pe bază de stres. Cei doi au mai apărut, în trecut, la TV unde au vorbit despre problemele de sănătate ale lui Marius Elisei.

Actualul soț al Oanei Roman a avut probleme cu căderea părului de pe cap, dar și de pe față. Marius Elisei a urmat un tratament câteva luni bune pentru a își recăpăta podoaba capilară. Acum, după ce s-au certat din nou și definitiv, Oana se teme că va fi considerată vinovată pentru boala soțului.

Marius Elisei are alopecie pe bază de stres

„Este o alopecie care se face pe fond de stres. O să se spună că din cauza mea a pățit asta. Eu am o prietenă foarte bună și care este medic dermatolog și i-a prescris un tratament. El are păr deja acolo și nu se vede încă. Tratamentul a avut efect și trebuie să își dea în fiecare zi”, a spus Oana Roman la TV, în urmă cu câteva luni.

Oana Roman e respinsă de Marius Elisei

Vedeta a făcut dezvăluirile în cadrul unei sesiuni de „Întrebări și Răspunsuri” pe contul ei oficial de Instagram. Acolo a vorbit cu fanii ei care i-au pus cele mai arzătoare întrebări. Așa au aflat că Oana Roman și-ar dori să mai vorbească cu soțul ei, dar se pare că el nu prea mai vrea.

„Eu mi-aș dori (n.r.- să vorbesc) pentru că sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le vorbim în legătură cu Isa, dar doar eu îmi doresc asta.”, a fost mesajul transmis de Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman le-a mai mărturisit fanilor că nu mai e loc de împăcare între ea și Marius Elisei. Cu toate astea, cei doi au împreună o fiică pe care o vor crește împreună.

”Nu (n.r. – nu mai e cale de împăcare), din punctul meu de vedere nu și nici din al lui. Cred că am ajuns împreună la concluzia că nu mai există șanse de împăcare și e mai bine așa, pentru amândoi. Era inevitabilă.

Cu siguranță îi este greu, cu siguranță va fi o perioadă grea pentru ea, dar eu fac tot ce e omenește posibil ca ei să-i fie cât mai ușor”, a mai spus Oana Roman pe Instagram.

Sursa: Playtech.ro