joi 1 decembrie 12:19 PM

       Abonare la google news

Ce a spus Lionel Messi după cearta cu Robert Lewandowski: „Am fost învățat asta”


Între Lionel Messi și Robert Lewandowski a existat un moment tensionat în finalul meciului dintre Polonia și Argentina de la Cupa Mondială din Qatar, câștigat de sud-americani cu scorul de 2-0. Fotbalistul lui PSG a fost faultat undeva la mijlocul terenului de către cel de la Barcelona. Atacantul polonez a încercat să își prezinte scuzele și i-a întins mâna argentinianului, dar acesta l-a ignorat complet.


Lionel Messi nu a dorit să vorbească despre conflictul cu Robert Lewandowski

Ulterior, la finalul partidei, cei doi au stat de vorbă pentru câteva secunde. Apoi, și-au făcut semne care au indicat că urma să se întâlnească din nou în zona vestiarelor, pentru a continua discuția. La flash-interviul de după meci, Messi a fost întrebat despre ce a discutat cu Lewandowski, dar nu a vrut să dea detalii.

„Am fost învățat că tot ce se întâmplă pe teren, rămâne pe teren. Și la fel în vestiar. Nimic din ceea ce ne spunem unul altuia în privat nu vă voi spune”, a spus vedeta naționalei Argentinei.

VIDEO cu momentul în care Messi l-a ignorat pe Lewandowski

Pariul câștigat de starul argentinian, chiar în timpul meciului cu Polonia

Lionel Messi a mai fost în centrul unui moment inedit, de data aceasta chiar în timpul meciului cu Polonia. El a obținut un penalty, considerat de mulți ca fiind mult prea ușor acordat de către arbitrul olandez Danny Makkelie, în urma unei ieșiri ratate pe o centrare a lui Wojciech Szczesny. Decizia a fost luată după ce arbitrul a consultat monitorul VAR de la marginea terenului.

Înainte de a fi comunicată decizia, Szczesny a făcut un pariu cu Messi, pe care polonezul l-a pierdut. După cum chiar el a dezvăluit după meci. El a glumit pe seama acestui subiect și a spus că nu îi va da argentinianului banii datorați.

„Am vorbit înainte să fie acordat penalty-ul și i-am spus că fac pariu cu el pe 100 de euro că nu va fi dat. Nu știu dacă e permis să pariezi la Cupa Mondială. Probabil că voi fi suspendat din cauza asta. Dar nu mai contează acum. Nu o să-i dau banii, nu cred că-i pasă lui de 100 de euro, are destui bani”, a spus Szczesny la finalul partidei, citat de ESPN.

Playsport.ro