miercuri 25 ianuarie 8:32 AM

       Abonare la google news

Ce a păţit Pap Remus, cel mai mare hoţ din Satu Mare, după ce a furat 90.000 de lei? Fusese eliberat din penitenciar de 2 săptămâni


Remus este cel mai experimentat hoț de case din județul Satu Mare. Bărbatul în vârstă de 46 de ani, a furat din casa unor bătrâni din Tiream suma de 90.000 de lei, cu toate că a fost surprins în flagrant, de victime. Individul fusese eliberat de aproximativ două săptămâni din penitenciar.


Vineri, 20 ianuarie, fiica vârstnicilor păgubiți a sesizat autoritățile cu privire la furtul de proporții care avusese loc în casa părinților ei. În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, păgubiții le-au explicat că au dat nas în nas cu hoțul, care a părăsit imediat locuința, invocând tot felul de scuze.

VEZI ȘI: NU AU ÎNGROPAT NICI ACUM SECUREA RĂZBOIULUI! SORA LUI PETRICĂ MÎȚU STOIAN L-A DAT ÎN JUDECATĂ PE DORU GUȘMAN ȘI ÎL ACUZĂ DE FURT

A cheltuit aproape toți banii furați, în nici măcar o zi

În seara cu pricina, Pap Remus a găsit o pungă cu bani în casa pensionarilor din Tiream și a furat-o. Deși cei doi soți îl surprinseseră pe cel care le intrase în casă, au observat abia ulterior că banii lipsesc cu desăvârșire.

În 24 de ore, el a fost prins de către oamenii legii, car nu au mai putut recupera decât puțin peste 20.000 de lei din pradă, având în vedere că restul sumei fusese deja cheltuită. Se pare că în pungă se aflau toate economiile bătrânilor păcăliți.

CITEȘTE ȘI: DRAMA TRĂITĂ DE MIRELA STOIAN, O ROMÂNCĂ STABILITĂ ÎN SPANIA. CE A PĂȚIT DUPĂ CE A MERS SĂ RECLAME FURTUL UNEI MOTOCICLETE

În cele din urmă, infractorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți a fost de acord cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, formulată de către procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

Nu este prima dată când bărbatul încalcă legea. El se „mândrește” cu un cazier penal deloc de invidiat și a obținut titlul de unul dintre cei mai mari infractori din Satu Mare.

Cancan.ro