Ce a făcut Ștefan Bănică Jr. la final de 2020. Fanii sunt uluiți, nimeni nu știa că îi place asta - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 1:34 PM

Ce a făcut Ștefan Bănică Jr. la final de 2020. Fanii sunt uluiți, nimeni nu știa că îi place astaS-a aflat ce a făcut Ștefan Bănică Jr. la final de 2020. Fanii sunt uluiți, nimeni nu știa că îi place asta. Cum s-a întâmplat totul, citiți în articolul de mai jos.

Ștefan Bănică JR., fan cu acte al Dinamo București. Fanii artistului sunt în stare de șoc

S-a aflat ce a făcut Ștefan Bănică la final de 2020. Nimeni nu bănuia că îi place asta marelui artist. Astfel, acum s-a aflat că Ștefan Bănică este fan cu acte al Dinamo București.

Ștefan Bănică Jr., 53 de ani, actor și cântăreț, este membru ”Doar Dinamo București”. Anunțul a fost făcut pe Facebook de către suporterii ”câinilor roșii”.

Mesajul celor de la ”Doar Dinamo București”

”Nu e chiar ușor să crești în umbra unui nume mare. Riscul este să rămâi în ochii tuturor drept „fiul lui…”

Așa a fost și pentru Ștefan, mai ales că purta și numele celebrului său tată, talentatul actor Ștefan Bănică.

Până într-o zi, când toate colegele noastre de școală nu mai visau altceva decât să-l întâlnească pe băiatul din „Liceenii”.

De atunci, Ștefan a fost într-o continuă ascensiune ca artist. În teatru, în muzică, televiziune sau cinematografie, a ajuns un nume greu, foarte greu și foarte căutat. N-a luat numai numele de la tatăl său. A luat arta de a rosti și pe cea de a cânta. A luat și pasiunea pentru fotbal dar pe o altă cale. Oricât de mult l-a tras Ștefan cel Senior spre Giulești, Ștefan cel Mare l-a convins mai mult și l-a atras iremediabil.

Faima sau lumina reflectoarelor nu l-au împiedicat niciodată să-și declare public, chiar la microfon, apartenența sentimentală alb-roșie.

Atât de mult a contat Dinamo, încât și-a asumat riscul să-și piardă din admiratori. Nu și din admiratoare, pentru că fostele noaste colege îl mai visează și acum.

Și noi continuăm să visăm la un AN NOU în care porțile stadionului se vor deschide. Visăm că echipa noastră va fi tot acolo… Ne adunăm cu mic cu mare din Sălăjan, din Obor, din Titan, din calea Moșilor, umplem tribunele și auzim din stația de amplificare: ”Astăzi în ȘTEFAN CEL MARE, se adună galeria câinilor…”

LA MULȚI ANI, ȘTEFANE!

LA MULȚI ANI, CÂINILOR!

Ștefan este unul din cei 12.000 care țin în viață Dinamo. S-a înscris în DDB de ceva timp, dar am vrut să-l anunțăm astăzi, ca să încheiem anul 2020 cu ceva frumos”, au scris cei de la Doar Dinamo București.

Ce nume grele mai sunt membrii DDB

Ștefan Bănică s-a alăturat astfel altor nume importante care sunt membri DDB, precum Cornel Dinu, Mircea Lucescu, Cristi Borcea sau fostul ministru Andrei Gerea.

Programul DDB a strâns 800.000 de euro din cotizații numai în 2020.

Sursa: Playtech.ro