Ce a făcut Adi Minune în Bulgaria, de Revelion. Nimeni nu și-a imaginat așa ceva - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 7:19 PM

Ce a făcut Adi Minune în Bulgaria, de Revelion. Nimeni nu și-a imaginat așa cevaDacă în noaptea dintre ani obişnuia să cânte pe bani serioşi la tot felul de evenimente din România, anul acesta lucrurile au stat cu totul altfel. S-a aflat ce a făcut Adi Minune în Bulgaria, de Revelion. Nimeni nu și-a imaginat așa ceva.

Cum a petrecut Adi Minune de Revelion

Anul care tocmai s-a încheiat a fost unul greu pentru artiştii din România. Toate concertele şi evenimentele private au fost anulate, motiv pentru care cântăreţii au cam stat pe bară. Este şi cazul lui Adi Minune care a petrecut o seară de Anul Nou atipică, în Bulgaria. Ce a făcut celebrul manelist de Revelion?! A cântat într-un restaurant de fiţe din ţara vecină.

Cum restricţiile din Bulgaria nu sunt atât de severe, artistul a fost chemat pentru a face un show de zile mari în noaptea dintre ani. Mai mult, acesta a cântat şi în limba engleză, motiv pentru care a fost răsplătit cu zeci de mii de euro de către petrecăreţi.

”Adi Minune a câștigat bani serioși în Bulgaria. Nu a mers degeaba acolo. Nu a cântat ca la noi, nu s-au înghesuit la dedicații, deși au fost suficiente pentru toată lumea. Dar banii au fost frumoși. Ar fi câștigat și mai mult, toată lumea era încântată de atmosferă pe care o făcea el la petreceri, dar s-au băgat restricții serioase și în Bulgaria.

Nu a avut altceva de făcut decât să cânte până în ultima seară și să se întoarcă în România”, a spus unul dintre apropiații lui Adi Minune, conform Wowbiz.ro.

Câţi bani a strâns Adi Minune din muzică

Are o carieră de peste 25 de ani în muzică, iar succesul său este unul uriaş. Deşi nu este om de afaceri, acesta a strâns o avere fulminantă: are peste 1 milion de euro în conturi, 15 vile şi 13 maşini. În vârstă de 44 de ani, Adi Minune nu este, însă, cel mai bogat manelist din România.

Pe locul I se află “Regele manelelor” – Nicolae Guţă. Acesta se poate lăuda cu o avere de peste 2 milioane de euro, trei palate la Petroşani şi două locuinţe într-o zonă de lux din Bucureşti. Fostul sudor este urmat în top de către Florin Salam. Cu 1,3 milioane de euro în conturi, acesta deţine mai mai multe proprietăţi, dar şi maşini una şi una, semn ca dedicaţiile primite la evenimentele private sunt remunerate cu sume la care cei mai mulţi dintre români doar visează.

Sursa: Playtech.ro