marți 24 ianuarie 9:48 AM

       Abonare la google news

CCIA Timiș organizează un seminar în domeniul legislației muncii


Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Timiș în colaborare cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, organizează în data de 16 februarie 2023, ora 11:00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT (Bd. Eroilor de la Tisa nr.22) un seminar de informare și instruire a agenților economici privind modul de aplicare a noilor reglementări legislative intrate în vigoare, sub genericul:  Legislația Muncii 2023


Vor fi abordate teme precum: Ultimele modificări ale Codului Muncii; Reglementări privind securitatea şi sănătatea în muncă, în mod deosebit accidentele de muncă; Versiunea 6.0.8. a aplicaţiei REVISAL. Înregistrarea corectă în aplicație a contractelor individuale de muncă conform O.U.G. nr.132/2020.

Seminarul va fi susţinut de: Pavel Kaşai, Inspector Şef, Ileana Mogoşanu, Inspector Şef Adjunct Relaţii de Muncă, Rolf Athalvin Lupu, Inspector Şef Adjunct Securitate şi Sănătate în Muncă, Natalia Enii, Expert IT.

Participarea este gratuită pentru membri CCIAT.

Înscrierea la eveniment se face prin completarea formularului de participare care se regăsește accesând link-ul:

https://www.cciat.ro/cciat_Seminar_LEGISLATIA_MUNCII_2023_16_februarie_2023_ora_11:00_Centrul_Regional_de_Afaceri_Timisoara

Evenimentul se înscrie în programul CCIA Timiș pentru anul 2023 de informare și instruire a agenților economici cu privire la reglementări naţionale și eurpene în diferite sectoare de activitate, organizat în colaborare cu serviciile serviciile publice deconcentrate din teritoriu.

Detalii suplimentare la tel. 0372 185 285, 0720 444 121, e-mail: lbarbu@cciat.ro, Laura Barbu, Dept. Relații Economice cu Mediul de Afaceri / CCIAT.

Debanat.ro