Cazul ireal al tânărului din imagine. A câștigat premiul cel mare la Loto, și-a dat demisia de la job, și-a părăsit iubita, dar încă locuiește cu mama lui - Știrile.eu

vineri 26 mai 2023 5:02 PM

Cazul ireal al tânărului din imagine. A câștigat premiul cel mare la Loto, și-a dat demisia de la job, și-a părăsit iubita, dar încă locuiește cu mama luiPe 24 septembrie 2022, Kursat Yildirim (42 de ani), un bărbat ce locuiește în Dortmund, Germania, avut parte de surpriza vieții sale. Mai exact, el a câștigat premiul cel mare la Loto, în valoare de 9,9 milioane de euro. În ciuda faptului că a cheltuit rapid o sumă uriașă de bani și a făcut câteva schimbări radicale pe plan personal, Kursat locuiește în continuare cu părinții săi. 

Viața lui Kursat Yildirim s-a schimbat radical după ce în luna septembrie a anului trecut a câștigat premiul cel mare la Loto în Germania. Nu mai puțin de 9,9 milioane de euro i-au intrat în cont tânărului de origine turcă din orașul Dortmund.

Kursat Yildirim a câștigat 9,9 milioane de euro la Loto / Sursă Foto: Facebook

(CITEȘTE ȘI: Ce a păţit o tânără, după ce a luat peste 1 milion de euro de la loto? „Îmi doresc să nu fi câştigat niciodată”)

În ciuda faptului că este milionar, un tânăr din Germania locuiește cu părinții săi

După ce a devenit milionar peste noapte, Kursat Yildirim a făcut câteva câteva schimbări radicale în viața sa. El și-a părăsit iubita și și-a dat demisia de la locul de muncă pe care-l avea la momentul respectiv. În plus, el a cheltuit rapid o sumă uriașă de bani pentru a-și satisface câteva dorințe. Kursat și-a cumpărat un Ferrari 448 Pista, în valoare de 392.000 de lire sterline, precum și un Porsche Turbo S Cabriolet, pe care a dat 218.000 de lire sterline. Mai mult, el și-a achiziționat un ceas de lux dar și multe haine extrem de scumpe. Astfel, în numai o lună de zile el a cheltuit nu mai puțin de 1,3 milioane de euro. Investițiile lui Kusrat nu s-au oprit însă aici. El a achiziționat un penthouse în Istanbul, dar și o plantație de migdali de 20 de hectare în Turcia.

În ciuda tuturor acestor cheltuieli extrem de costisitoare, Kusrat a recunoscut cu sinceritate că încă locuiește cu părinții săi. Mai mult, el este extrem de fericit că poate să o aibă pe mama sa alături. Totuși, părinții săi stau cu el în Germania doar jumătate de an, restul timpului locuind în Turcia. Totodată, prețurile exagerat de mari ale imobilelor din Germania l-au făcut să nu-și cumpere încă propria casă.

„Sunt fericit să locuiesc cu părinții mei. Oricum, ei sunt aici doar jumătate de an, deoarece petrec cealaltă jumătate trăind în Turcia. Dar concluzia este că, cu prețul caselor din Dortmund, pur și simplu nu merită să cumpăr. Ca să fiu sincer și mie îmi place, vin acasă seara și mama e acolo”, a declarat Kursat Yildirim.

(VEZI ȘI: Cine este bărbatul care a câștigat 4 milioane de euro la Loto. Metoda pe care o folosește de mai bine de 30 de ani)

Cancan.ro