luni 23 ianuarie 9:45 PM

       Abonare la google news

Cazul femeii ucisă de maidanezi în București: Hingherii au capturat încă 3 câini în zona Lacului Morii


Purtătorul de cuvânt al serviciului din Primăria Capitalei care se ocupă cu prinderea câinilor fără stăpân, Cătălina Trănescu, a anunțat luni că încă doi câini și un pui au fost capturați în zona Lacul Morii, acolo unde o femeie care ieșise să facă jogging a fost ucisă de maidanezi la sfârșitul săptămânii trecute.


Potrivit Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), unul dintre câinii adulţi a fost prins prin tranchilizare la distanţă, iar ceilalţi de pe străzile adiacente câmpului.

Reprezentanţii ASPA au mai prins, duminica trecută, în zona Lacul Morii, alți 12 câini şi doi pui. Animalele nu aveau microcip, au fost cazate la adăpostul ASPA Bragadiru, iar patru dintre acestea fac parte din grupul celor identificate pe câmp, fiind tranchilizate de la distanţă. Acestora le-au fost prelevate probe de către poliţişti, pentru a se stabili dacă sunt cei care au ucis-o pe femeie.

Restul câinilor, printre care şi un metis de amstaff, au fost ridicaţi de pe străzile adiacente câmpului, respectiv Drumul la Roşu, Calea Giuleşti şi strada Fântâna Domnească.

Citește și: Autopsia femeii ucise de câini, în București: de ce a murit, de fapt, Ana Oroș

Stiripesurse.ro