miercuri 25 ianuarie 10:06 PM

       Abonare la google news

Cazul Anei Oros nu este unul singular. Un bărbat a fost ucis de o haită de peste 15 maidanezi, în urmă cu doar o lună


Moartea dureroasă a Anei Oros a scos la suprafață un alt caz similar. În urmă cu doar o lună de zile, un bărbat care ieșise la plimbare cu câinele său și-a găsit sfârșitul, după ce a fost atacat de o haită de câini, lângă Onești. 


Trupul neînsuflețit al bărbatului de 40 de ani a fost găsit în apropiere de Onești, iar autoritățile au ajuns la conlcluzia că acesta a decedat, după ce a fost atacat de o haită de 15-20 de maidanezi.

Un bărbat a murit ucis de o haită de maidanezi

Moartea Anei Oros, femeia în vârstă de 44 de ani care a fost ucisă în apropierea Lacului Morii, din Capitală, a iscat furie și frustrare față de neglijența de care au dat dovadă autoritățile competente, majoritatea oamenilor considerându-le vinovate pentru pierderea vieților oamenilor.

Înainte de moartea Anei, un alt bărbat a murit într-un context similar. Totuși, primarul Oneștiului a declarat că, de când este în funcție, au fost sterilizați peste 1.000 de câini cu stăpâni. Cât despre eutanasierea patrupedelor, edilul a menționat că nu a luat o decizie. (CITEȘTE ȘI: UNDE ȘI CÂND VA FI ÎNMORMÂNTATĂ ANA OROS, FEMEIA SFÂȘIATĂ DE O HAITĂ DE CÂINI)

„Persoana respectivă a fost găsită pe un teren agricol, undeva la limita cu Onești, dar pe terenul Răcăuțiului. De când eu sunt primar am sterilizat peste o mie de câini cu stăpân, am văzut că au fost aplicate și amenzi proprietarilor de câini care au refuzat sterilizarea.

În 14 zile, dacă nu se revendică animalul, se poate eutanasia, nu obligă nimeni. Eu nu am dat o dispoziție de primar în acest moment cu privire la eutanasiere”, a declarat primarul din Onești, Laurențiu Neghină, potrivit Euronews.

 

Ana Oros. Sursă foto: Facebook

Soțul Anei Oros, declarații dureroase

Sorin Daraban, soțul Anei, a făcut o serie de declarații despre moartea soției sale. Durerea bărbatului este nemărginită și nu-i vine să creadă că femeia alături de care își dorea să îmbătrânească a pierit din cauza atacului unei haite de câini fără stăpân.

Soțul Anei Oros a mai spus că toți vinovații trebuie să fie trași la răspundere și să plătească pentru că, nefăcându-și treaba, soția lui s-a stins din viață. (VEZI ȘI: SOȚUL ANEI OROS, FEMEIA UCISĂ DE O HAITĂ DE CÂINI, A MERS LA INML SĂ RIDICE TRUPUL NEÎNSUFLEȚIT AL FEMEII! DECLARAȚIILE HALUCINANTE PE CARE LE-A FĂCUT: „VINOVAȚII TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ”)

„Emoțiile sunt și vor fi în continuare foarte mari. Am apreciat lucrul acesta și v-aș ruga să-l păstrăm și în zilele care vin. Vă mulțumesc, încă o dată! Ceea ce s-a întâmplat cu Ana este tragic și foarte dureros, cred că este pratic, inadmisibil, intolerabil ca în mileniul 3 pentru societate modernă și care se vrea și educată, pentru că Ana era un om educat, să se întâmple lucruri de genul ăsta.

Nu se poate ca aceste lucruri să se repete pe viitor, mai ales că există un spațiu care se vrea european, la urma urmei. Iar oamenii trebuie să fie liberi să se manifeste în activitățile lor, în toate hobby-urile pe care le au. Bineînțeles, toți vinovații trebuie să plătească pentru ceea ce s-a întâmplat, indiferent de partea de vină și de cantitatea de vină pe care o au.

Ei trebuie trași la răspundere pentru că aceste lucruri nu se pot repeta, e inadmisibil. Mai mult decât atât, autoritățile și instituțiile statului trebuie să-și facă datoria, pentru că ele sunt înființate în ideea asta. Și, atunci, să-și facă treabă, să caute vinovații și să-i tragă la răspundere”, a spus soțul Anei Oros, în fața jurnaliștilor.

Cancan.ro