Caz tragic! Un tânăr de 22 de ani a decedat, după ce a fost înjunghiat la o petrecere. Agresorul a fost reţinut - Știrile.eu

luni 4 ianuarie 2021 9:59 AM

Caz tragic! Un tânăr de 22 de ani a decedat, după ce a fost înjunghiat la o petrecere. Agresorul a fost reţinutUn caz tragic a avut loc în comuna prahoveană Dumbrava, acolo unde un tânăr a fost înjunghiat mortal în timpul unei petreceri. Incidentul s-a petrecut sâmbăta noapte, iar agresorul a fost reținut de către autorități.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, Otilia Iosifescu, a declarat duminică pentru Agerpres că mai mulţi tineri au participat la o petrecere care a avut loc în comuna Dumbrava, iar la un moment dat aceştia au început să se certe din motive minore. (CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE LA MIEZUL NOPȚII, DE REVELION! TÂNĂR DE 16 ANI, DIN ARAD, ÎNJUNGHIAT MORTAL)

Din păcate, disputa a degenerat, iar unul dintre tinerii implicaţi l-a înjunghiat pe un altul cu un cuţit în zona abdomenului. Din păcate, lovitura a fost fatală, iar tânărul de doar 22 de ani a decedat în drum spre spital, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a îl salva.

Patru tineri care ar fi fost la petrecerea respectivă au fost depistaţi de poliţişti şi duşi la audieri. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

(VEZI ȘI: CRIMĂ ÎN SEARA DE CRĂCIUN. DUPĂ CE A BĂUT LA MASA DE SĂRBĂTORI, UN BĂRBAT DIN ARGEȘ ȘI-A ÎNJUNGHIAT UN RIVAL)

Sursa: Cancan.ro