Caz straniu în Iaşi! S-a întors acasă şi a aflat că a fost înmormântat - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 10:57 PM

Caz straniu în Iaşi! S-a întors acasă şi a aflat că a fost înmormântatBărbatul din Iaşi s-a întors acasă chiar în ziua în care era organizat primul praznic.

Viaţa familiei respective a fost dată complet peste cap în momentul în care bărbatul a fost dat dispărut. După mai bine de o lună, într-un râu a fost găsit un cadavru, iar mama lui l-a recunoscut ca fiind fiul ei şi i-a pregătit înmormântarea, conform ZiaruldeIaşi.

Gabriel Luca locuiește împreună cu mama lui, în comuna Costuleni, Iaşi. În luna octombrie, acesta a plecat de acasă pentru că își găsise un job într-o altă localitate, dar nu a anunţat pe nimeni ce decizie a luat.

După câteva zile, îngrijorată că nu îşi putea găsi fiul, femeia s-a dus la Poliţie şi l-a dat dispărut. Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit în râu după 45 de zile, iar femeia a crezut că e vorba despre fiul ei.

„Pe data de 25 octombrie a fost înregistrată dispariţia. La începutul lunii decembrie a fost găsit corpul lui în râul Jijia. Pe data de 6 decembrie a fost declarat decesul, după ce fratele mortului şi nepoata au fost chemaţi la morgă pentru a identificat cadavrul. Hainele păreau că sunt identice, semăna şi un pic la faţă, chiar dacă era un pic umflat. De fapt, nu l-au văzut foarte mult deoarece era pus într-un sac, probabil că stătuse mult în apă”, a declarat mama bărbatului pentru sursa citată.

„Pe data de 10 decembrie l-am înmormântat, iar iar vineri (18 decembrie) m-am trezit cu el la poartă. A început să mă doară inima. I-am spus: Măi, dar eu te-am îngropat pe tine! Iar el mi-a răspuns: Ehe, bine că ai avut bani… Vă daţi seama?”, a mai spus femeia.

Odată întors acasă şi aflând ce s-a întâmplat, bărbatul a început să facă demersuri pentru anularea certificatului de deces. Autorităţile sunt nevoite acum să stabilească adevărata identitate a bărbatului îngropat.

Citeşte şi Povestea bărbatului care s-a îmbătat și și-a schimbat legal numele în Celine Dion

Sursa: Romaniatv.net