Câţi români s-au imunizat împotriva COVID-19: Cam cât vaccinează britanicii într-o singură zi - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 5:08 PM

Câţi români s-au imunizat împotriva COVID-19: Cam cât vaccinează britanicii într-o singură ziȚi-am tot spus că la noi campania de vaccinare se mișcă foarte greu.
Aproape stă pe loc. Într-o săptămână am reușit să imunizăm
13.242 de medici și asistenți. Cam cât vaccinează britanicii într-o singură zi și de 10 ori mai puțin decât imunizează Israelul în 24 de ore. Acum, îți recunosc și cei responsabili că n-am lăsat sărbătorile să ne strice vaccinarea.

“Din 4 ianuarie ar trebui să avem 20.000 de persoane vaccinate pe zi.Trebuie menţionat că astăzi avem 13.200 de persoane vaccinate şi încă un lucru foarte important, activitatea de vaccinare a fost începută într-un număr relativ mic de centre de vaccinare. Sunt circa 47 de centre de vaccinare care au avut activitate în aceste zile începănd cu acele 10 centre medicale de linie 1.”, îți spune colonelul Gheorghiță, coordonator al campaniei de imunizare.

Dar, ce se întâmplă de mâine? Din cei 500 de mii de medici, asistenți, infirimieri și brancardieri care trebuie vaccinați, câți sunt înscriși pe liste?
La câți ajunge vaccinul de mâine? Câți refuză imunizarea? Câți doctori se ocupă de vaccinarea și monitorizarea lor? Deocamdată, n-avem niciun răspuns.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Sursa: Alephnews.ro