marți 24 ianuarie 11:52 AM

       Abonare la google news

Câți lei câștigă lunar un șofer de la Bolt. Ce beneficii are, pe lângă salariu


Compania Bolt a devenit din ce în ce mai cunoscută în România, mai ales din momentul în care a început să concureze cu cealaltă companie de transport de persoane, Uber, mai exact. Astfel, au ieșit la iveală mai multe detalii cu privire la salariile pe care le au șoferii ce aleg să opteze pentru un astfel de loc de muncă.


Companiile de ride sharing tind să angajeze din ce în ce mai mulți șoferi, deoarece cererea este din ce în ce mai mare. Diferențele de preț și starea mașinilor sunt doar două aspecte de care clienții vor ține cont de fiecare dată.

VEZI ȘI: O companie de ridesharing dispare din România. Ce se întâmplă cu Bolt și Uber de la 1 septembrie 2022

Câți bani primește un șofer de la Bolt în fiecare lună

În cazul în care te întrebai câți bani fac lunar angajații de la Bolt, ei bine trebuie să știi că este vorba despre o sumă care variază în funcție de numărul de ore lucrate, de scorul de performanță, dar și de vechime. Astfel, o persoană care tocmai ce s-a angajat la această companie de ride sharing va primi 1.000 de lei bonus în prima lună. Cu alte cuvinte, între 16 ianuarie și 15 martie șoferii noi vor beneficia de un adaos de 250 de lei pe săptămână, pe lângă celelalte beneficii.

Cel mai bine plătiți șoferi sunt cei din Capitală. Compania percepe un comision de 25% din prețul cursei, iar restul îi revine șoferului, pe lângă bacșișul aferent. Din cei 75%, șoferii au de achitat combustibilul, eventualele reparații ale mașinii, taxele și impozitele firmei. În urma unui studiu realizat, un bucureștean poate câștiga între 5.000 și 8.000 de lei pe lună în cazul în care lucrează 8 ore.

NU RATA: Ce salariu are un curier de la Glovo? Cât câştigă faţă de livratorii Uber Eats sau Bolt Food

Mulți ajung să opteze pentru un asemenea job, deoarece este destul de flexibil și nu necesită o muncă fizică prea mare. Există și persoane care s-au apucat de Bolt în momentul în care au dorit un loc de muncă part-time pentru a putea beneficia de un venit lunar în plus.

Cancan.ro