marți 24 ianuarie 11:22 AM

       Abonare la google news

Cât ține frigul în România. Meteorologii au anunțat când încep ninsorile și când se va încălzi în februarie


Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru intervalul 23 ianuarie – 20 februarie 2023. În toată țara urmează un val de frig, însoțit de precipitații excedentare în unele regiuni


 

Prognoza meteo 23 ianuarie – 30 ianuarie 2023

În această perioadă, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. În această săptămână, cel mai cald va fi pe litoral, unde mediile zilnice vor fi în jur de 4 grade. 

Vremea 23 ian - 20 feb

ANM

Precipitațiile vor fi excedentare în regiunile sudice și sud-estice, în special în județele Giurgiu, Teleorman și Vrancea. Regimul pluviometric va fi deficitar în Maramureș, Apuseni și Transilvania. În restul țării. Precipitațiile vor fi apropiate de normalul acestei perioade. 

Vremea 23 ian - 20 feb

ANM

Vezi prognoza meteo mai detaliată pentru următoarele două săptămâni. 

Cum va fi vremea în prima săptămână din februarie 2023

În perioada 30 ianuarie – 6 februarie, meteorologii anunță că temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Excepție vor face zonele montane, unde valorile termice vor fi apropiate de cele specifice. 

Vremea 23 ian - 20 feb

ANM

În ceea ce privește cantitățile de precipitații, vor fi deficitare în regiunile extracarpatice, dar și local excedentare în zona Carpaților Occidentali și în nordul Carpaților Orientali, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea 23 ian - 20 feb

ANM

Prognoza pentru 6-13 februarie 2023 

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile extracarpatice.

Vremea 23 ian - 20 feb

ANM

În a doua săptămână din februarie, meteorologii prognozează că precipitațiile vor fi local excedentare în regiunile nordice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval. 

Vremea 23 ian - 20 feb

ANM

Vremea pentru intervalul 13 – 20 februarie 2023

Prognoza meteo pentru a treia săptămână din februarie arată că mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Vremea 23 ian - 20 feb

ANM

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință deficitară în cea mai mare parte a țării, potrivit meteoromania.ro.

Vremea 23 ian - 20 feb

ANM

 

Sursa: ANM

Etichete: prognoza meteo, precipitatii,

Dată publicare: 24-01-2023 10:57

Stirileprotv.ro