marți 24 ianuarie 10:31 PM

       Abonare la google news

Carmen Harra vine cu vești bune! Cunoascuta clarvăzătoare ne spune când va înceta războiul dintre Rusia și Ucraina


Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din țara noastră. De-a lungul anilor, ea a câștigat încrederea oamenilor, după ce o parte din superstițiile sale s-au adeverit. Recent, ea a făcut o serie de declarații privind anii 2023 și 2024, dar a puncat un subiect de mare interes pentru omenire: sfârșitul războiului dintre Rusia și Ucraina. 


Anul 2023 este unul benefic omenirii, mai spune clarvăzătoarea. În acest an, vom cunoaște schimbări pozitive precum atenuarea conflictelor, lucru care se va întâmpla în perioada primăverii. (CITEȘTE ȘI: CARMEN HARRA A FĂCUT PREVIZIUNILE! CUM O SĂ FIE ANUL 2023. SE ANUNȚĂ SCHIMBĂRI RADICALE)

Carmen Harra, premoniții pozitive pentru omenire

Carmen Harra. Sursă foto: Facebook

În cadrul unei intervenții pe YouTube, Carmen Harra a venit cu vești bune. Se pare că anul acesta este unul benefic din mai multe puncte de vedere, însă, cel mai important este faptul că există șanse mari ca războiul dintre Rusia și Ucraina să ia final. (VEZI AICI: CARMEN HARRA, PREVIZIUNI SUMBRE PENTRU ANUL 2023: ”VA FI UN VIRUS CARE SE IA PRIN ALIMENTAȚIE”)

„Undeva în primăvară anul acesta lucrurile se vor așeza. Acum un an am zis despre 25 martie, care nu este o zi întâmplătoare pentru noi care suntem religioși, dar ea este și conotată astrologic și numerologic. Deci iată că data asta are un potențial să pună sfârșit războiului. Dat fiind faptul că anumite lucruri se schimbă și îl vedem pe Putin care este generatorul acestui război, intrând într-o criză autopersonală.

A fost exact ca Regina Angliei, dar a intrat într-un an fatidic, 7, și coincidența acestor cifre duc la transformări în destinul omului dintr-odată peste noapte. Ceva se va întâmpla aici, care îl vizează direct pe el și duce la finalul acestui război. Omenirea are un pericol uriaș de război mondial în 2024, acolo trebuie să avem grijă, dar mai avem până atunci deci hai să nu proiectăm nimic. Deocamdată avem vești bune cu războiul anul ăsta.”, a spus Carmen Harra, pe YouTube.

Cancan.ro