Carmen Harra, previziuni bune pentru 2021. Ce se va întâmpla cu omenirea e ireal - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 4:05 PM

Carmen Harra, previziuni bune pentru 2021. Ce se va întâmpla cu omenirea e irealCarmen Harra a făcut previziuni bune pentru anul 2021. Ce se va întâmpla cu omenirea este ireal. După un an în care mapamondul s-a luptat cu virusul ucigaș și ce a adus el, veștile pentru anul care a debutat sunt neașteptate.

Carmen Harra, previziuni cutremurătoare pentru 2021. Ce ne așteaptă în acest an, care va fi unul dominant

Carmen Harra a făcut previziuni interesante pentru 2021. Întrebarea tuturor care stă pe buzele tuturor este ce se va întâmpla cu pandemia de coronavirus, se va potoli sau din contră, va deveni mai rea. Carmen Harra pare să fi văzut ce se va întâmpla în ceea ce privește asta.

2020 a fost un an karmic. Anii karmici cară energiile unor evenimente trecute şi acţiuni din trecut şi se reflectă în faţa noastră ca ceva care noi trebuie să rezolvăm ceva care ne urmăreşte de o vreme.

De ce a apărut pandemia în anul 2020

Karma este exprimarea emoţiilor şi memoriilor colective de-a lungul timpurilor. Ceea ce ni s-a întâmplat nouă trebuia să ni se întâmple pentru un an karmic”, a explicat Carmen Harra, pentru Antena3.

Astfel, celebra prezicătoare ne dă speranțe și susține că anul acesta este unul dominat de cifra eliberării. Exact de ceea ce ar avea nevoie populația de asta, de a scăpa de răul pe care l-a cărat în 2020.

Anul acesta ne vom elibera de încărcăturile Karmice

Anul 2021 este dominat, dacă ne uităm după conceptul pitagorian, de energia cifrei 5. Cifra 5 simbolizează eliberare. Deci noi avem nevoie să ne eliberăm de toate încărcăturile astea karmice pe care le-am cărat în 2020”, a mai spus Carmen Harra.

Simbolismul cifrei 5 este reprezentat de un tip care privește din afară un grup de alte 4 persoane care muncesc. Acest tip realizează că munca fără distracție/destindere conduce la stagnare și încearcă să modifice tiparul gândirii celor 4 astfel încât să îi ajute să privească viața dintr-o nouă perspectivă. Sunt supranumiți și Aventurieri.

Persoanele care au în harta numerologică cifra 5, unele deosebite

Astfel, cei care au nevoie de distracție și amuzament în viața lor trebuie să caute persoane care au această cifră în harta lor numerologică. ”Plin de viață” este acea expresie care îi caracterizează cel mai bine. Aceste persoane sunt considerate artiști ai comportamentului animat, curajos și viguros. În plus, vor aduce bucurie, entuziasm și aventură în viețile partenerilor, colegilor de muncă, precum și a prietenilor.

Nu în ultimul rând, din punct de vedere al romantismului, aceste persoane atragă fără a face nimic deosebit partenerii. Sunt ca niște magneți, nimeni nu rezistă în fața șarmului lor. În plus, acea energie pe care numărul 5 le- dă nu poate fi altfel dedicată decât pentru a-i ajuta și bucura pe cei din jur.

Sursa: Playtech.ro