Care sunt zodiile cele mai stabile psihic - Știrile.eu

miercuri 8 februarie 2023 8:04 AM

Care sunt zodiile cele mai stabile psihicPatru zodii au calmul în sânge, foarte rar își pierd cumpătul și sunt foarte stabili psihic și emoțional. Indiferent cât de mare este criza, reprezentanții acestor zodii, în marea lor majoritate, știu să gestioneze situațiile limită. Realizează imediat că panica nu ar aduce soluții, ba dimpotrivă, scrie adevarul.ro.

Săgetătorul

Practic, acest nativ trăiește în mintea sa. Stăpânește foarte bine arta de a controla mentalul. Procesează informația excepțional și are mecanisme proprii de a gestiona situațiile limită. Dacă un Săgetător ajunge într-o postură grea va ști cum s-o redreseze. Plus nu va face prea mult zgomot, va gestiona totul lin și discret. El doar știe că va fie bine.

Berbecul

Nu e genul care să se lamenteze, ia notă de gravitatea situației și rotițele minții încep de îndată să se învârtă. Cu un calm fantastic, își face calculul în cap, pentru a extrage soluția câștigătoare. Berbecul accesează situații limită căci așa face viața cu el: îl călește. Prin metodele de supraviețuire învățate pe pielea sa, a devenit unul dintre cele mai puternice semne zodiacale.

Capricornul

Când vine vorba despre arta detașării, într-un dicționar imaginar vei găsi la explicație poza Capricornului. Întocmai ca o capră de munte ce urcă nestingherită și nu se abate de la obiectivul său, așa și Capricornul înaintează prin viață și caută să nu se împiedice de tânguielile celor din jur.  Adesea catalogat drept semn rece și venal, Capricornul nu face altceva decât a-și urma obiectivele și în această ascensiune, nativul îi va ajuta pe toți cei care vor să înainteze alături de el. Foarte stabil psihic, Capricornul a învățat arta stăpânirii de sine.

Taurul

Alte cornițe decise, care nu lasă emoțiile să le strice parcursul. Cei născuți în semnul Taurului nici nu privesc lamentările cu ochi buni. Ei chiar nu înțeleg de ce ai lăsa panica să te împiedice să găsești o soluție. Taurul este foarte hotărât. ”Puternic ca un taur” nu este doar o vorbă în vânt. El este cel ales, cel pregătit să înfrunte vicisitudinile vieții cu cornițele intacte, chiar dacă uneori mai tocite.

Stiripesurse.ro